nedelja, 3. april 2016

Za prav posebno osebo

 Res je, da smo že zakorakali v mesec april, pa vendar.....pokazati vam moram voščilnico, ki je nastala za mojo najdražjo svakinjo Danico. Svoj rojstni dan je praznovala v drugi polovici meseca marca.
Kot vas že večina ve, je Danica odlična vsestranska ustvarjalka. Pa ne samo to.....je tudi odlična svakinja, katero si lahko samo želiš. Verjetno si predstavljate, kako težko je bilo narediti zanjo nekaj unikatnega, posebnega. Kar nekaj časa sem tuhtala in si razbijala glavo, s čim naj ji polepšam rojstno dnevni dan.
Končno se mi je posvetilo. Rada ima vintage in to bo to. Naredila sem ji voščilko v tem stilu. Tinina šablona Zate je kot ustvarjena za tovrstne priložnosti, zato jo lepim v Aprilsko galerijo.
Draga moja Danica...želim ti,da ti sonce sije prav vsak dan v letu :) 










14 komentarjev:

  1. Zelo lepa vintage voščilnica je nastala,se vidi da je narejena za posebno osebo.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo je lepa in v krasne barvi so jo odela :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Elegantna in ženstvena, zelo lepo narejena. Zelo všečna.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovito voščilnico si ji naredila...ena super talentirana ustvarjalka, drugi :-)))

    OdgovoriIzbriši
  5. Lepo in vintage ji zelo pristoji. Verjamem, da je bila Danica zelo vesela.

    OdgovoriIzbriši
  6. prečudoviti vintage, te barve in čipke so čarobne ...

    OdgovoriIzbriši
  7. Ko želiš dati nekomu nekaj posebnega, ki ti je ljub in da je to še ustvarjalka, je včasih res težko:)Ampak tvoja voščilnica je lepa in če ima rada vintage si sigurno naredila prav. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
  8. Čudovita vintage voščilnica. Se mi zdi, da ustvarjalni ljudje še bolj cenijo vsako ročno delo, ker vedo koliko časa in ljubezni je vloženega v to.

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna je, super su mi boje koje si odabrala i dojli je baš super uzorak!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  10. Vau, Urška, čudovito si se potrudila za Danico. Voščilnica je prav posebno lepa, v krasni barvni kombinaciji z motivom ter napisom, ki pogrejeta. :-))

    OdgovoriIzbriši
  11. Draga Urška, ne vem kako naj začnem...med branjem tega posta, so mi dobesedno spuhtele vse besede iz glave, s katerimi sem se ti hotela povedati kako si ganila. Nobena beseda, se mi ni zdela dovolj dobra, s katero bi se ti lahko zahvalila. Voščilnica je res prečudovita...tvoje besede pa so se mi usedle globoko v srce. Urška draga, HVALA za vse, in hvala ker si <3 < 3 <3

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)