torek, 9. april 2019

Punčka

V mesecu februarju je luč sveta ugledala mala deklica po imenu Kaja. Ker je voščilnica že pri mali princeski jo lahko pokažem tudi vam. 
Celotna voščilnica je v belo roza kombinaciji z dodano čipko, dvema metuljema iz filca, polperlic in  pa različnih šablon. Kot vedno sem uporabila šablono Najlepšega para. Tele rožice so mi vse bolj in bolj všeč, zato jih v zadnjem času vse pogosteje uporabljam.
Mali Kaji želim, da jo bo spremljala sreča skozi vse življenje, mamici in očku pa veeeliko veselja z njuno malo punčko 💖💖💖














8 komentarjev:

  1. Ooo čudovita rozika! Iz česa si izrezala rožice? Ker imam sama enako šablono, ampak mi še nikoli niso uspele tako "žive"...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Klara,rožice sem izrezala iz papirja,nato pa jih na penasti plošči oblikovala.

      Izbriši
  2. Čudovito si okrasila voščilnico. Motiv je pa tako sladek, da je veselje. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita voščilnica na pot malčici. Tovje rožice res izgledajo "žive", ko tj enapisala Klara, pavz kuvertica pa svetovno zaokroži celoto :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Joj kako je lepa in nežna in te rožice so prav sladko ljubke, spominjajo me na drobne cvetke slaka, krasno si jih oblikovala.

    OdgovoriIzbriši
  5. Urška, kako zelo lepo si jih uporabila...čisto sem navdušena in jih gotovo ven privlečem ta vikend :-). Pa voščilnica mi je krasna kot celota!

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepo. Roza je pa itak top barva za dojenčice. Zelo všečno.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)