sobota, 3. januar 2015

Little angels

Ravno smo zakorakali v novo leto, jaz pa že pridno delam vse od prvega v tem letu. Kako že pravijo - kar delaš na prvega v letu, boš delal vse leto.Upam,da to ne pomeni, da bom vse dni v letu v službi, hehe :) 
Nadaljujem z objavo novoletnih voščilnic. Tokrat objavljam dve voščilnici v modrih odtenkih. Namenjam pa ju malim bolnikom v bolnišnicah, ki jih je v teh dneh kar veliko.Virusna in bakterijska obolenja razsajajo na vseh koncih.
Na veselje vseh se v večini primerov zgodbe srečno končajo in mali pacienti kar hitro odidejo domov.
Neprecenljivo je, ko ti za slovo podarijo nasmeh, ko pomahajo z majceno ročico ali pa ti celo pošljejo poljubček : ) Takrat sta vsaka delovna noč ali vikend poplačana :)
In takrat se zaveš, da je vredno vztrajati v poklicu,ki ga opravljaš !!!








15 komentarjev:

  1. Čudoviti voščilnici !!! Vse to je zelo radodarno od tebe tako da... pohvale ;)
    Lp, Larisa

    OdgovoriIzbriši
  2. Urška, čudoviti voščilnici z angelčki si ustvarila. Lepo si opisala ljubezen do svojega poklica. Mislim, da ste vsi, ki delate v zdravstvu z ljubeznijo, pravi angelčki. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepi voščilnici. Zelo lepo je brati kako nekdo z veseljem opravlja svoj poklic. Hvala:) In vse dobro v tem letu, pa da ti ne bo treba delati čez vse praznike :)

    OdgovoriIzbriši
  4. These are so beautiful I love the image
    Kevin xx

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepe voščilnice si naredila za male angelčke. Lepo je brati, da nekdo v današnjih časih s srcem opravlja svojo službo. Vse lepo v novem letu.

    OdgovoriIzbriši
  6. Všeč mi je ko nekdo uživa v svojem poklicu - jaz oćitno nimam te sreče, da bom kdaj sploh delala v njem, saj je naša branža v... :(. Vse pohvale za tvoje požrtvovalno delo, da se mali angelčki čim prej pocajtajo in odidejo v domače objeme. Voščilnice pa so res primerne za male angelčke in vsekakor čudovite :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Kako lepo si napisa, prav z užitkom je bilo tole prebrat! Res je ves trud poplačan, ko kateri koli pacient, zapusti bolnišnico zdrav in z nasmehom na ustih. Te občutke je težko razumeti, če jih ne doživiš.
    Izbrala si lep motiv za vaše male srčke.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  8. predivna čestitka
    sve najbolje u novoj godini!

    OdgovoriIzbriši
  9. Prelepi, nežni vizitki. Če v delu uživaš ni težko. Najtežje pa je v današnjih časih takšno delo dobiti. Jaz se k sreči nimam kaj pritoževati, saj delam tisto kar me veseli in izpolnjuje. Lep začetek leta.
    Marjeta

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepi in nežni voščilnici. Tudi jaz sem ena tistih srečnic, ki z veseljem opravljamo svoj poklic.

    OdgovoriIzbriši
  11. Lepe, nežne, voščilnice ki pobožajo. Vem kako je, ko delaš praznike, nedelje, nočne, ko so ljudje odvisni od tebe in ti zaupajo. Želim ti veliko ustvarjalnih trenutkov in veliko uspešnih dni na del. mestu. Pozdravček, Andreja V.

    OdgovoriIzbriši
  12. krasne so, prijetno ustvarjanje tudi v 2015

    OdgovoriIzbriši
  13. Sele danes mi je uspelo, da si pogledam, kaj ste ustvarjale v praznicnih dneh in lepo si zacela novo leto. Vse dobro ti zelim.

    OdgovoriIzbriši
  14. Beautiful cards, the image is adorable
    hugs
    Mandy xx

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)