torek, 4. oktober 2016

Sivka

Ko sem gledala vse vaše izdelke s s šablono sivke je izgledalo vse tako lepo. Sama pa preprosto nisem imela nobene ideje. Priložnost se mi je ponudila, ko me je sodelavka prosila naj ji naredim voščilnico za prijateljico.
Izbrala sem vijolične odtenke. Ko sem tuhtala in tuhtala kakšen motiv bi dodala zraven me je kot strela z jasnega prešinilo. Pa saj imam Tinino šablono sivke. Najrajši bi zavriskala od veselja saj sem  bila pred tem že skoraj na robu obupa :)
Voščilnica je sicer za spremembo malo drugačne oblike. Na sami voščilki pa je tokrat dodanih kar nekaj Tininih šablon.  Zato voščilnico lepim v Oktobrsko galerijo. Za voščilnico sem naredila še škatlo, kjer bo varno pospravljena.
Tokrat sta nam Tina in Vladka pripravili že 53. izziv Ko me inspirira. Pentlje, mašnice ali kakorkoli jih že poimenujemo. Naj dodam, da se tokrat prvič prijavljam na izziv.











10 komentarjev:

  1. Predivna je, i kutijica i čestitka, iz nutra a i izvana ppogotovo!!
    ♥Pozdrav Valentina♥

    OdgovoriIzbriši
  2. No, to sem čakala, da objaviš ! Ta voščilnica je čisto meni pisana na kožo. Ne bom izgubljala besed, ker je enostavno prečudovita. Prekosila si sama sebe.
    Objemček <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
  3. Tole je pa prava paša za oči. Čudovita je. Ko sem jo zagledala, sem odprla usta. In odprta so še vedno. :-) Fantastično si kombinirala barve in izrezke. Bogato in s stilom.

    OdgovoriIzbriši
  4. Od škatlice od voščilnice je vse prelepo in nadvse bogato. Izjemno si se potrudila in naredila pravo umetnino.

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si tole naredila in sivka krasno paše nanjo. Hvala, da si se nama pridružila tudi na izzivu.

    OdgovoriIzbriši
  6. U kako lepo, toliko dodatkov in potem še škatlica...prelepo!

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasna in bogata voščilnica s škatlico.

    OdgovoriIzbriši
  8. Uau,čudovita je! Všeč mi je,da tudi drugačna in okrašena notranjost in prepogib... Krasna res!

    OdgovoriIzbriši
  9. Kako zelo lepo si ji naredila. In močno upam, da sivko še kdaj privlečeš ven :-)))-res si jo lepo uporabila. Najlepša hvala, ker si se nama pridružila pri izzivu :-).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)