četrtek, 21. junij 2018

Slovo od osnovne šole

Z učiteljico so se spoznali na začetku šestega razreda, ko je postala njihova razredničarka. Kmalu jih je vzela za svoje in hitro so spoznali, da ni zgolj samo učiteljica, ki uči, temveč oseba, ki ji ni vseeno prav za nikogar izmed njih. Vedno si je vzela čas za vsakega učenca, ga znala potolažiti, ko jim je bilo hudo, jih spodbuditi, ko jim je bilo težko, pa tudi ošteti, kadar je bilo to potrebno. 
In sedaj, ko so prišli do konca poti osnovne šole, so se odločili, da ji podarijo album, ki jo bo vedno spominjal na učence letnika 2003. V albumu so zbrane skupinske  slike vse od šestega  do  devetega razreda. Zbranih pa je tudi nekaj misli, s katerimi so se ji učenci zahvalili za vse lepe in malo manj lepe trenutke, ki so jih preživeli skupaj.





















3 komentarji:

  1. Vse pohvale za idejo in izvedbo . Tole je izpadlo svetovno in bo v večen spomin :)!

    OdgovoriIzbriši
  2. Oooo Urška, kako zelo lepo!!! Sama, kot učiteljica, se kar topim ob tvojem srčnem opisu in srčnem izdelku ... Vsako leto pusti večina učiteljev in vzgojiteljev košček srca z otroci, ki odhajajo in zaključek šolskega leta je vedno poln obujanja spominov in zavedanja, kako zelo hitro teče čas ... Hvala, za tole objavo, si me raznežila še in še, Majda

    OdgovoriIzbriši
  3. ..in mama Urška je poskrbela, da je album najlepši vseh. :-)) Čudovito si ga okrasila. To bo res lep spomin.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)