sreda, 25. junij 2014

V zahvalo

    Jeeeejjjj, končno so nastopile počitnice.Saj ne vem,kdo se jih bolj veseli-otroci ali starši :)
   Mislim,da so tudi učitelji že komaj čakali,da se spočijejo od naših mladih nadebudnežev,ki znajo biti včasih prav naporni :)
Moja  deklica je uspešno zaključila 5.razred osnovne šole.Na začetku šolskega leta so bili otroci kar pošteno zaskrbljeni,saj je  učiteljica,ki je postala njihova razredničarka, veljala za eno bolj strogih.Pa se je kaj kmalu izkazalo,da vendar ni takšen bav bav.Otroci so bili nad njo prav navdušeni in kaj hitro so jo vzeli za "svojo".Znala jih je pohvaliti,jih vzpodbuditi,pa tudi okregati,se z njimi veseliti in žalostiti. Učiteljica,ki  svoje delo opravlja z vsem srcem.
Sledeča knjiga-voščilnica je nastala v zahvalo tej učiteljici,ki je uspešno vodila naše petošolce skozi celo šolsko leto.
Ker nisem našla nobenega motiva učiteljice,ki bi mi bil všeč,sem uporabila kar motiv deklice Gorjuss.Dodala sem Tinina napisa,ki sta kot nalašč za tovrstno priložnost.Še nekaj perlic in rožic,pa je bila voščilnica končana.
Voščilnico pa prijavljam tudi v Junijsko galerijo Najlepšega para.
 
 
                   

12 komentarjev:

 1. Zelo lepo zahvalo razredničarki si izdelala! Motiv, ki si ga izbrala, mi je zelo všeč. Prav primeren je za učiteljico. Tako, sedaj pa veselo na počitnice! Uživajte :-)

  OdgovoriIzbriši
 2. No pa se je še ena učiteljica posladkala s prečudovito zahvalo :). Super si skombinirala punčko in knjige v knjigo :)

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepa knjigica in všeč mi je, da si na hrbet dodala besedo Hvala.
  Uživajte počitnice, Jana

  OdgovoriIzbriši
 4. Res zelo lepa zahvala za učiteljico
  LP Vilinke

  OdgovoriIzbriši
 5. Oh, das ist eine wunderschöne Buchkarte liebe Urska. Du hast genau das gleiche süße Stempelmotiv wie ich. Deine Idee zu dieser Buchkarte hast Du wunderbar umgesetzt.

  Liebe Grüße, Carmen

  OdgovoriIzbriši
 6. Tamara predivna je!
  Sretno na izazovu

  OdgovoriIzbriši
 7. Super sta tole naredili. Učiteljica je bila zagotovo zelo vesela.
  Upam, da bo zdaj pri vaši hiši končno kaj časa za obisk :)
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 8. O kakav predivan poklon za učiteljicu. Divna je knjigiica.
  Lp, Martina

  OdgovoriIzbriši
 9. Zagotovo je bila navdušena...ker je res tako zelo lepaaaa!!! Vesela sem, da si uporabila Najlepši par...in veš, ko sem oblikovala napis za Vas, sem imela v mislih prav izdelke za učiteljice :-) :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. Čudovita!! Učiteljica je zagotovo bila zelo vesela.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)