petek, 1. september 2017

Torta presenečenja

Ker je naša glavna MS praznovala rojstni dan, smo se s puncami odločile, da jo presenetimo. Sodelavka je prišla na idejo, da ji izdelamo torto v katero bi pospravile majico z napisom Najboljši šef.
In projekt se je začel. Za začetek sem naredila majhno tortico. Ker je bila narejena zelo hitro, sem mislila, da bo vse skupaj mačji kašelj. Stvar se je kar hitro obrnila, ko sem začela izdelovati veliko. Sploh ni bilo tako enostavno. Na srečo se je na koncu vse dobro končalo in končni izdelek je takšen, kot je na sliki. 
Ravno tisti dan smo bile na izletu, tako da je presenečenje uspelo.  Najprej ji ni bilo prav nič jasno...nato jo je začelo skrbeti, kako bomo torto zrezale, ko pa smo vendar sredi narave :) 
Na koncu je vendar ugotovila, da je torta papirnata in da ne rabimo nobenega noža, krožnika in ostalih pripomočkov :)
Ja, tudi šefa je treba včasih presenetiti  :)







6 komentarjev:

  1. Vauuuu Urška tole pa je torta!!! Čudovita je in vem, da je rožnato in dišeče obarvala rojstni dan! Super ideja z majčko, tole idejo - že v naprej povem, bom sigurno posnemala ;-) Saj lahko, kajne?
    Hvalaaaa za prijazen praznični komentar, ki je še polpšal moje praznovanje, Majda

    OdgovoriIzbriši
  2. Huh. Tole pa pocedi sline, dokler me prideš do stavka da je iz papirja ;-) . Res prava mojstrovina in super presenečenje za šefico

    OdgovoriIzbriši
  3. Krasno presenečenje ste ji pripravile in tvoja torta je videti zelo slastna. Ne bi se branila takšne in tudi ne ta prave :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tale torta pa res zgleda kot prava. :-) V nulo si jo izdelala. Se ne čudim, da je šefica iskala nož in krožnike. :-)) Super ste jo presenetile.

    OdgovoriIzbriši
  5. Super ideja in lepo izpeljana, torta res izgleda za pojest.
    LP Vilinke

    OdgovoriIzbriši
  6. Odlična je, super si jo okrasila!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)