sreda, 31. januar 2018

Torbica

Torbica je bila sicer narejena že konec lanskega leta, ko je praznovala moja najmlajša nečakinja Neja. Ker je v moji glavi že dolgo zorela ideja, da ji izdelam torbico, je bila to več kot idealna priložnost.
Za začetek se ustavimo pri zunanjosti. Sama torbica se zapira na magnetek, da pa je to čimmanj opazno, sem s šablono izrezala rožice in jih sestavila v eno. Osnova torbice je rdeča, za vrhnji papir pa sem izbrala takšnega.... veselega in razigranega, kot je Neja 😀
Takole pa izgleda notranjost. Na eni strani je mini torbica, na kateri je njeno ime, na drugi strani pa žepek, kamor sem dala dve kuvertici in pobarvanki.   Da se žepek lepo zapre, sem uporabila kazalčke, kot jih sama poimenujem.To je vsebina žepka in kuvert....pri teh dveh mini  pobarvankah se bo gospodična lahko sama poigrala z barvami.                                                            Blokec ima več praznih listkov in sicer tri različne barve....belo,
rumeno in rdečo. Vsako novo barvo označuje nalepka s princeso. Na njih bo lahko slavljenka kaj lepega zapisala ali narisala.
In tukaj je še vsebina kuvertic. V vsaki je motiv Ledenega  kraljestva, katero sliko sem izrezala s šablono puzzli. Tudi to  namenoma  nisem pobarvala, da je bilo tako še bolj zanimivo.
   Pa smo prišli do konca. Neja je bila torbice zelo vesela, jaz pa še  bolj, saj sem s tem dosegla svoj namen.
Za konec današnje objave vam zaželim lep teden in pa zvrhaaan koš zdravja. Meni je namreč malo ponagajalo in sem nehote pristala v postelji 😔

7 komentarjev:

 1. Krasna torbica! Zelo si se potrudila z vsako podrobnostjo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Oh, kakšna srečka je Neja, ker ima tako dobro teto. Enkratna torbica.

  OdgovoriIzbriši
 3. Ooo Urška, s tole torbico si me pa čisto navdušila! Tako bogato opremljena...sami bonbončki so v njej :)
  Menim, da bo tvoja nečakinja ZELOOO vesela :D
  Objemček ♥

  OdgovoriIzbriši
 4. Takšne torbice bi bila tudi jaz zelo vesela. :-) Čudovita je. Na vsako podrobnost si mislila in se zelo potrudila. Všeč mi je zapiranje torbice v notranjosti. Pa tudi zunanji magnetek si lepo zakamuflirala.

  OdgovoriIzbriši
 5. Tole pa je res nadvse super in interaktivno. Odlično si opravila z nalogo.

  OdgovoriIzbriši
 6. Take torbice s ene bi branila tudi moja malenkost -saj sem del NeJe, a ne ;). Fantastičen kompletek za nečakinjo si naredila. Idejo si znam sposoditi, za mojo malo, če smem seveda.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)