torek, 25. februar 2020

Morje

Dolgo časa nisem zbrala poguma, da bi se lotila tehnike Mixed Media. Ker pa v tem mesecu v Veseli hiški poteka prav takšen izziv sem si rekla....zdaj ali nikoli. Pobrskala sem po svojem ustvarjalnem kotičku in na plano potegnila vse mogoče reči. Akrilne barve, tempera barve, strukturno pasto, pesek, izrez iz lepenke in seveda platno. Tudi pretečeni roki zložencev in povojev iz kompleta prve pomoči so prav prišli 😉Po večdnevnem "packanju" je luč sveta ugledal končni izdelek. Led je prebit in zagotovo se bom te tehnike še lotila.Izdelek lepim v:
- Veselo hiško - Izziv #3. tehnika Mixed Media

10 komentarjev:

 1. Wauuu Urška, tole je bil pa skrajni čas, da se lotiš takega projekta. Morje, nebo...naredila si ju tako profesionalno, kot da si si s to tehniko na "ti" Tudi vsi ostali elementi na platnu so na pravem mestu.
  Očarala si me s tem izdelkom. Fantastično 🏆

  OdgovoriIzbriši
 2. Kar sliši se vreščanje galebov nad morjem:)! Super je!

  OdgovoriIzbriši
 3. Uau, kako je pa tole lepo...si me kar popeljala na morje... Prekrasen izdelek v mixed medii si naredila. Navdušena! Hvala, da si svojo mojstrovino postavila na ogled v Veselo hiško.
  Lepo bodi!

  OdgovoriIzbriši
 4. O Urška, kako sem vesela, da je ravno naš izziv botroval nastanku te lepotičke! 😁 Hvala, ker si v Veselo hiško prinesla vonj po morju.❤️

  OdgovoriIzbriši
 5. Čudovito si ustvarjala in ta morska slika je prav fantastična.

  OdgovoriIzbriši
 6. uu noro lepo platno, prav začutila sem morski zrak. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški <3

  OdgovoriIzbriši
 7. Meni se zdi, da sta si s to tehniko na ti - slika izpade noro všečno in res si mi naredila skomine po morju in soli :).

  OdgovoriIzbriši
 8. Ooo, res sem vesela, da smo te spodbudile k tej tehniki, saj si super nadarjena ! Prekrasen layout, kjer se neverjetno prepletajo barve in tekture. Vse čestitke in hvala, da si nas obiskala v Veseli Hiški. Naj se te sreča dotakne ! Objem, Veana R. DT

  OdgovoriIzbriši
 9. Urška, kapo dol. Krasna scena. Odpeljala si me na morje. Razburkano morje, galebi in vonj soli.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)