torek, 8. november 2022

MŠPU 10 - 2. domača naloga

 Pri drugi nalogi je treba uporabiti enak cvet za dve različni priložnosti. Vseeno pa mora biti dizajn voščilnic pri obeh enak. Sama sem se poslužila fantastičnega cveta sončnice, ki je resnično uporabna na tisoč in en način.

Prvo voščilnico sem naredila novoletno. Poleg cveta sem dodala nekaj božičnega zelenja in napis. Ker pa pri novoletnih voščilnicah vsekakor ne smejo manjkati bleščice tudi na njih nisem pozabila.


Druga voščilnica je namenjena za rojstni dan. Uporabljen je seveda isti cvet kot pri prvi le da je postavitev drugačna. Tudi tukaj sem dodala nekaj zelenja in napis. Na vrhnji del sem zalepila rumeno pentljo z rdečim srcem v sredini.



          Pri obeh voščilnicah je poleg šablon in štampiljk uporabljen tudi papir Najlepšega para. Pri novoletni je papir iz seta Simple Christmas, pri drugi pa Sunny Days.


Voščilnici prijavljam v:

Najlepši par - MŠPU 10

Najlepši par - Galerija meseca novembra
 

5 komentarjev:

  1. Naravnost čudovito. Tako zelo se mi dopadeta obe.

    OdgovoriIzbriši
  2. O, kako lepi vščilnici si naredila! Super postavitev. Ta cvet sončnice je res multiuporaben in vse barve mu pašejo. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Sončnice so res multiuporabne in ti si njihovo vsestranskost čudovito izkoristila. Sploh ne vem katera voščilnica mi je bolj všeč ;).

    OdgovoriIzbriši
  4. Kakšna nežnost...čudovito si ju skombinirala in barve so krasne!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)