nedelja, 10. september 2023

Lenny v spomin 💔💔💔

Ko sem 6 let nazaj brskala po spletni strani Mačje hiše in te zagledala sem takoj vedela, da boš postala naša mucka. Tisti dan, ko smo te šli iskat, smo bili doma vsi vznemirjeni. Nismo vedeli, kako se boš privadila na nas, ali bosta z Ollyem prijatelja,...

V Mačji hiši so ti dali ime Baby, mi pa smo te preimenovali v Lenny 💖

Dolgo časa si  rabila, da si nam začela zaupati. Seveda je bilo to razumljivo saj si za seboj imela imela žalostno izkušnjo...bivši lastniki so te namreč zavrgli, ko je bila zunaj najhujša zima. Še dobro, da so te našli srčni ljudje Mačje hiše. 

Na začetku si se skrivala pod posteljo. Čez čas pa si postala radovedna in počasi, prav pazljivo vsake toliko časa pokukala izpod postelje. To je vsak dan trajalo vedno dlje, dokler nisi za vedno zapustila svoje prvo skrivališče. Začela si raziskovati svoj novi dom. Najrajši si bila v spalnici, kjer si preživljala večino dneva. 
Z Ollyem sicer nista bila najboljša prijatelja pa vendar sta se imela vseeno rada. Velikokrat sta skupaj gledala skozi okno in nadzirala dogajanje. Prav veselje vaju je bilo gledati.

Ko si se navadila na svoj novi domek in nam začela zaupati si postala najbolj prijazna in crkljiva mucka. Uživala si v božanju in čohljanju in prav lepo je bilo slišati, kako predeš kot kakšna lokomotivca❤️❤️❤️.


Leta so minevala in  veselje te je bilo gledati, kako si postala vesela in razigrana mucica. Bila si naša mala cartica. Klavdija te je klicala moj mali Teodor, saj si jo spominjala na Teodorja iz risanega filma Alvin in veverički. To pa zaradi tvojih okroglih ličk. Bila si mala mačja navihanka. Junija letos pa si kot strela z jasnega zbolela. Najprej smo mislili, da je samo kakšen infekt. Na žalost pa ni bilo samo to. Po vseh preiskavah so ti diagnosticirali limfom. 
Najprej sploh nisem mogla verjeti.
 Kajjj???? 
Saj to ni res, sem se prepričevala. Pa ne tebi, ki si že toliko hudega preživela. 

Stanje se je počasi slabšalo. Večino dneva si prespala. Začela si manj jesti posledično pa je tudi teža začela padati. Postajala si utrujena in vedela sem, da se bliža slovo 😥 

In potem je prišel tisti dan....10. avgust 😢😢😢. 
Z veterinarko smo bili dogovorjeni, da te pripeljemo na pregled. 
Vedela sem, da te zadnjič božam in crkljam. Da zadnjič vidim tvoje zelene očke. Srce se  mi je trgalo od žalosti in bolečine, čeprav sem vedela, da je zate tako boljše. 


Bili smo ob tebi, ko je tvoje malo srčece prenehalo biti in si odšla za 🌈. Ko si za vedno zaprla svoje lepe očke. Srce se mi je razdrobilo na 1000 drobnih koščkov. 
Moja mačja punčka Lenny, moja cartica 😢😢😢.

Draga moja Lennčy, hvala ti za prav vsak dan posebej, ki si ga preživela z nami.... za vse objemčke, za vse poljubčke, pa tudi za vse praskice 💖


Rada te imam in vedno te bom imela rada. V mojem srcu bo vedno delček utripal samo zate.
Lubika moja zlata, vedno boš moja mala Lennčy 💔💔💔.Draga moja mala Lenny, moj mačji angelček na nebu... naj ti bo lepo za 🌈.


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)