petek, 25. oktober 2019

Sneženi možek

Pravijo, da se bo ohladilo čez nekaj dni in tudi sneg se zna spustiti vse tja do nižin. Sama sicer prav nič ne pogrešam mraza, še manj pa snega. Kljub temu sem se lotila izdelave zimske voščilnice. December bo kmalu in treba je začeti polniti škatlo z novoletnimi voščilnicami.
Tokrat sem se stopila iz svojih ustaljenih okvirjev in voščilnici dodala črno barvo.Skupaj sem združila šablone različnih proizvajalcev. Šablona snežinke je Nellie Snellen, snežak Cottage Cutz in bordura Marienne Design. Štampiljka Vesele praznike pa je od Najlepšega para.
Voščilnico prijavljam v CCT, kjer je tema sneženi mož, Dream Valley Challenges, kjer mora biti na voščilnici napis, v oktobrsko galerijo Najlepšega para in ustvarjajmo z novimi pripomočki






5 komentarjev:

  1. O Urška, kako je pa to lepa voščilnica! Črna osnova se prav lepo poda roza beli kombinaciji. Simpatičnega snežaka si postavila v prečudovit okvir.
    🤗😘

    OdgovoriIzbriši
  2. wow! and that pink color is perfect! looks like it took you some time to make. good luck with all your challenges!

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrhunska mi je!!! Tako zelo lepe barve si izbrala...nekaj krasnega!

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastična je! Tale črna podloga snežinki in črna osnova je zadetek v polno. Vrhunsko si kombinirala ustvarjalne pripomočke različnih proizvajalcev. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. jjoj koliko lepotičk sem zamudila pri tebi... fantastičen snežko senžak :).

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)