ponedeljek, 17. november 2014

Album za posebno osebo

Pa sem le našla čas, da objavim album, ki sem ga naredila za sodelavko, ki je ne samo dobra sodelavka, temveč tudi dobra prijateljica. Prav posebna oseba :) S svojo igrivostjo in nasmehom zna človeku polepšati marsikateri dan. In zato so delovni dnevi lepši in krajši.
V albumi je kar nekaj prostora za njene najljubše fotografije, prav tako pa kar nekaj predalčkov, kamor lahko zapiše svoje skrite misli. Vsaka stran ima v notranjosti še dodaten list.
Ker pa brez Tininih šablon tudi tokrat ni šlo, album prijavljam v Novembersko galerijo Najlepšega para.
Da pa ne bi bil album kar tako,sem zraven izdelala še zaščitno mapo,kamor ga bo lahko pospravila.
Da ne bom preveč dolgovezila, vas povabim, da si ga kar same-i ogledate :)21 komentarjev:

 1. Urška
  bravo
  fantastično darilo za najboljšo prijateljico
  krasen je
  wauuu
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Ker sem videla album, ko je bil še v izdelavi, sem zdaj že prav nestrpno čakala na to objavo.
  Urška, tokrat si prekosila sama sebe. Album in škatlico si izdelala do potankosti natančno. Zelo lepo si uskladila papirje, barve, detajle, ki se nahajajo v notranjosti skratka fenomenalno...ta oseba, kateri je namenjen album, mora biti res neka posebnega! Temu se reče pravi scrapbook album BRAVO!!!
  Lp Danica

  OdgovoriIzbriši
 3. Urška tale oseba pa ti je zagotovo zeloo dobra prijateljica-album je dodelan s preciznostjo in ogromno ljubezni. Papriji so res nekaj posebnegga in celota deluje fenomenalno - všečkam na polno! :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Jedina riječ koja mi je bila u umu cijelo vrijeme dok sam gledala slike je predivno. Stvarno predivno.
  Lp, MArtina

  OdgovoriIzbriši
 5. Ojej, to pa je izdelek za dol past. Čudovito darilo, vsak milimeter dodelan do potankosti, pa še barva je prava. Če je taka, kot si jo opisala, ga bo z užitkom hranila 100 let. čao

  OdgovoriIzbriši
 6. Barve, postavitve, dodatki. Vse je perfektno. Bravo, super dailo si ustvarila...

  OdgovoriIzbriši
 7. Ostajam brez besed in samo odpiram in zapiram usta od navdušenja in občudovanja. :-) Zelo lep album za zelo posebno osebo. Vse štima od barve do natančne izdelave naprej. :-))

  OdgovoriIzbriši
 8. Ampak...Urška....tole je pa tako izjemno darilo!!! Kako zelo lepo si izdelala čisto vsako stran.WAW in še enkrat WAW!!!

  OdgovoriIzbriši
 9. Wow, tole pa je svetovno in zelo zelo lepo. Toliko enih dogajanj je v njem in tako lepo si skombinirala vse te papirje in dodatke. In se vintage pridih doda piko na i. Res izjemno delo. Ze sama skatla je izjemna.

  OdgovoriIzbriši
 10. Sem kar brez besed ostala - brezhibno in do zadnje pikice premišljeno izdelan album!

  OdgovoriIzbriši
 11. Norooooooooo lepo. Super darilo in res veliko truda in ljubezni do ustvarjanja je vloženega. Škatla je pa samo še pika na i. Odlično darilo za prijateljico.

  OdgovoriIzbriši
 12. WOW kakšen album si naredila, to je bilo pa veliko dela, zato mora biti to res ena prav posebna oseba.
  Preprosto čudovit je.

  OdgovoriIzbriši
 13. Krasen album in ogromno vloženega truda in časa. Zelo všeč mi je tudi zunanji del oz. škatla v katero se album spravi.

  OdgovoriIzbriši
 14. Prekrasen je. Album in škatla.

  OdgovoriIzbriši
 15. Love every page of this album: pattern, colours, embellishments, stamps... everything is perfect!!

  OdgovoriIzbriši
 16. Uau, tole je pa projekt za kapo dol. Kako lepo si ga naredila!! In koliko dela je v njem, takega dovršenega, smiselnega, zaključenega v občudovanja vredno celoto. LP:)

  OdgovoriIzbriši
 17. Urška....sem ostala brez besed!!! Wwwwwaaauuuu....odkrito povedano je to eden izmed najlepših albumov kar sem jih videla! Všeč so mi prav vse strani in všeč mi je, ker ga nisi bogato krasila. Izbira papirja je fenomenalna in seveda sem očarana nad vintage pridihom. Tudi za škatlo...kapo dol! Prijateljica je/bo zagotovo navdušena! Ko bom "velika" bom tudi sama poskusila izdelati album....zaenkrat pa ostaja to samo pri tuturialih ;(((

  OdgovoriIzbriši
 18. Waw, zelo lep album si naredila. Všeč mi je vintage stil, da o škatli ne govorim. :) Dobra ideja kako zaščititi album. Mogoče se je 1x tudi sama lotim. :)

  Lp, Sabina

  OdgovoriIzbriši
 19. čudovit vintage album in škatla. obožujem vintage barve.
  lp

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)