četrtek, 26. december 2019

Praznična škatlica

 Naj vam danes pokažem škatlico, ki je bila narejena za hčerino učiteljico. Lahko bi se reklo, da je škatlica v škatlici Izbrala sem potiskan praznični papir, na levo in desno stran pa nalepila napis Vesel božič in Srečno novo leto. Oba napisa sta seveda od Najlepšega para. Ne darila, topel objem, poljub in lepe želje so stvari, ki praznično vzdušje naredijo še bolj posebno, zato škatlico lepim tudi v Veselo hiško.
 Klavdija in njene sošolke ter sošolci so se odločili, da vsak izmed njih napiše novoletno željo učiteljici. Papirčke so zvili v svitke in z lepimi željami napolnili notranjo škatlico.
Kot mi je povedala je bila učiteljica ganjena do solz.





6 komentarjev:

  1. Ni pommembna vrednost darila, pomembno je kako se potrudiš zanj - najpreprostejša ampak dana iz srca so vedno njaveč vredna. Še so ljudje, ki to znajo ceniti in vse pohvale mulariji, da se je spominla takega darilca. Seveda mami tudi tebi za tako lično narejeno škatlico :).

    OdgovoriIzbriši
  2. O kako lepa gesta mladine. Sem mislila, da se otroci pri teh letih kaj takega ne domislijo več. Lepo si jim izpolnila željo in naredila lepo škatlico. Si lahko mislim kako je bila učiteljica ganjena.
    Se srečava v veseli hiški 😉

    OdgovoriIzbriši
  3. Urška, čudovito škatlico presenečenja si izdelala. Navdušena sem nad idejo mladine, kako učiteljico ganiti do solz. Hvala, ker si s svojo škatlico okrasila galerijo Vesele hiške.
    Objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  4. u kako lepo in srčno. Hvala, ker sodeluješ v Vesli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako zelo lepo - srčno darilce, ki je in bo razveseljevalo še in še.
    Vesela sem, da je škatlica našla svoj kotiček v Veseli hiški. Pridi še, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)