sobota, 29. februar 2020

Baletke

Za začetek današnje objave se vam iz 💖 zahvaljujem za vse komentarje, ki ste jih pustile pod preteklo objavo z naslovom Morje. Hvala vam 😘. Zame je bil to vsekakor veeeelik izziv.

 Ker pa ena ni nobena ( zame je bila že ena sama velik podvig),sem se lotila izdelave še ene slike v mixed media tehniki. Poleg platna, ki služi kot osnova sem uporabila akrilne barve, tempera barve, Promarkerje, teksturno pasto, različne štampiljke, izreze in nekaj polovičnih barv. Tudi ostanke že izrezanih izrezov se da prav zanimivo porabiti. Ja, pa da ne pozabim na kuhinjsko gobico za pomivanje posode.Odlično se jo da uporabiti pri barvanju.

                                           En velik pozdrav in objem do naslednjič 😊


 Sliko lepim v.

11 komentarjev:

  1. Tole pa je podvig. Krasna tekstura in barve.

    OdgovoriIzbriši
  2. Še en fantastičen izdelek v mixed medii. Hvala, da si ga delila z nami v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  3. O, še ena lepotička! Čudovito si ustvarjala v mešani tehniki. Krasne barve in teksture in prelep motiv baletk. :-) Hvala, ker si s to lepotičko okrasila galerijo Vesele hiške. Objem, Sonja

    OdgovoriIzbriši
  4. Draga Urška - vem, da se ponavljam, ampak prosim, ne zaključi projekta mešane tehnike. Prva je bila imenitna, tale druga pa mi je vzela dih! Nadaljuj, raziskuj in NAS osrečuj!
    Čudovita je, Majda
    In hvala, ker jo deliš v Veseli hiški in v galeriji Scrapping4fun - tako lepo se je družiti s tabo :)

    OdgovoriIzbriši
  5. O Urška, tole si moram pa priti ogledati v živo. Se popolnoma strinjam z Majdo, da moraš nadaljevati to pot. Fantastično platno si izdelala!!!
    ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  6. Tale tvoja mix media me je pa več kot navdušila. Prelepo si ustvarjala na platno.

    OdgovoriIzbriši
  7. Vsekakaor se podpišem pod vse, ki so napisale, da moraš nadaljevati piljenje te tehnike - noro dobri rezultati :). Všeč so mi tkao barve kot nežne baletke na snežinki... res si pogruntala tole zadevico :).

    OdgovoriIzbriši
  8. Lepo je, da si nas razveselila s še eno Mix Media sliko. Vse smo prav navdušene in prav je tako, saj so tvoje baletke čudovite ! Hvala, da sodeluješ na našem Izzivu v Veseli HIški in veliko sreče ti želim. In tudi lep sončen dan...Veana R-DT

    OdgovoriIzbriši
  9. Beautiful Mixed media creation
    Thank you for your entry at Scrapping4funChallenges.
    Rachelle DT
    https://scrapping4funchallenges.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)