sreda, 01. februar 2017

Knjižno kazalo

 Zadnje čase so samorogi očitno priljubljeni pri najstnicah....no, vsaj pri naši damici in njenih prijateljicah. Zato si je naša Klavdija zaželela, da ji izdelam knjižno kazalo z motivom samoroga. Ravno sem se začela veseliti, kako svetlečega in pisanega ji bom naredila. Njena navodila pa so bila sledeča....obvezno brez pinki barv. Naj bodo samo bela, črna in rdeča. 
Pa naj bo, sem si mislila. Ker sem kljub temu hotela dodati še nekaj dodatkov, mi je kar hitro rekla.....da slučajno ne bi in že odvihrala na trening. 
Ko se je vrnila domov je bila več kot navdušena in kazalo že pridno uporablja. Ob zahvali pa je še dodala .....mami, končno nekaj brez tvojih rozik :) 
Oh, ti naši najstniki :)8 komentarjev:

 1. Ja pridna mami. Si kar predstavljam, kako težko si se odrekla roza barvi :)))
  Lepo kazalo.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ajme bookmark je presladak, jednorozi su preslatki!!
  ♥Pozdrav Valentina♥

  OdgovoriIzbriši
 3. He, he.. Najstniška leta so zanimiva :)
  Luštno kazalce si ustvarila, čeprav brez rožnatih barv :)

  OdgovoriIzbriši
 4. Ja, mala damica odrašča. :-) Verjamem, da se je bilo težko odreči roza barvi, ampak knjižno kazalo je pa odlično izpadlo. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Krasno knjižno kazalo - tudi moja najstnica bi ga bila zelooo vesela. Si bom shranila tole izvedbo, morda mi kmalu pride prav :-)
  Hvala za idejo, Majda

  OdgovoriIzbriši
 6. Urška, lepo kazalo, res bolj primerno za najstnico ;) Očitno smo vse mame na roza in bleščice mahnjene :))Mene pa je ena taka rozika res lepo razveselila in presenetila, si mi polepšala dan zelooo :)) Hvala <3 Objem, Keltika

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)