nedelja, 12. februar 2017

Igra z Distressi


Čez nekaj dni bo na obisk prišel  💘 Valentin, sama pa upam, da nas bo tudi 💥 kmalu obiskalo in z njim žvrgolenje ptic. Lepo je, ko letajo nad nami in nas razveseljujejo s svojim petjem 😊. Tudi današnja voščilnica je v znamenju neba in ptic. Zopet sem se poigravala z Distressi, kateri nam ponujajo neskončno možnosti pri ustvarjanju. Ko začneš enkrat z njimi ustvarjati, ne moreš več nehati  😃.
Drage ustvarjalke, naj vam za konec objave zaželim  samo še lep preostanek nedelje, jutri pa uspešen začetek novega delovnega tedna 😊


7 komentarjev:

 1. Kako čudovito ozadje s silhuetami trav in ptic. Tudi tebi lep preostanek nedelje in uspešen začetek delovnega dne.

  OdgovoriIzbriši
 2. :-) Hvala Urška - hvala za lepe želje in za popotovanje v svet ptic s pomočjo tvoje voščilnice. Veš, pri meni je danes ves dan odmevala njihova pesem - taščice, siničke, dva kosa (ki sta nas lani posvojila), celo nekaj vrabcev. V gozdu pa se je jezila šoja ali pa ... morda le s kom glasno razpravljala :-)
  Tudi tebi - upam, da srečaš kakšen posebno zaljubljen ptičji par za Valentinovo in da je tvoj teden kar se da uspešen, Majda

  OdgovoriIzbriši
 3. Zelo lepo si se poigrala z distressi in ustvarila lepo sceno.

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasno ozadje si ustvarila z distressi. Usta pa imam že lep čas odprta ob občudovanju čudovite scene, ki si jo naštemplala. :-)

  OdgovoriIzbriši
 5. Mmm zelo zelo lepo. Si se spustila malo v modrino neba :)
  Objemček

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)