petek, 15. november 2019

Movember

Če je bil mesec oktober namenjen ženskam  je mesec november oziroma movember namenjen zdravju moških. Predvsem je namenjen opozarjanju na rak prostate, mod, na duševno zdravje in preprečevanje samomora. Rak prostate je najpogosteje diagnosticirana oblika raka pri moških.
Movember je mednarodno gibanje, katerega cilj je ozaveščanje javnosti o zdravju in boleznih, ki prizadenejo moško populacijo. Člani svojo podporo gibanju izražajo z nošenjem brk v mesecu novembru, od koder tudi ime.
Zdajšnji izziv pri CRAFT-alnici so dekleta namenila prav našim moškim in se imenuje MOVEMBER. Sama se pridružujem z naslednjo voščilnico, na kateri pa je okvir in pentlja izrezana s šablonami Najlepšega para.







8 komentarjev:

  1. Urška, tvoja čestitka je prečudovita. Ideja z okvirjenimi brki je mega. In rdeča pentlja se super poda na črno belo podlago. 🔝

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepo si ustvarjala za mesec Movember. Voščilnico si super sestavila. Pentlja je pika na i.
    ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Seveda je moj pogled pritegnila rdeča pentlja, brez katere bi bila voščilnica zelo lepa, tako pa je vrhunska. Hvala, ker sodeluješ pri CRAFT-alnici

    OdgovoriIzbriši
  4. Fantastično si spedenala tole brkato ozadje. Brke v okvirju pa zmagajo ;).

    OdgovoriIzbriši
  5. Čisto sem navdušena. Uokvirjeni brki so ideja in pol. Rdeča pentlja pa pika na i. Lepo si zapisala o gibanju Movember.

    OdgovoriIzbriši
  6. Fantastična, rdeča pentlja ji da še poseben čar. Zelo mi je všeč tvoja brkata voščilnica. Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  7. Lepa je tvoja brkata voščilnica :-)) Krasno si jo sestavila in dodala veliko brk. Rdeča mašnja pa vse skupaj lepo popestri.
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)