sobota, 9. november 2019

MŠPU 7 - 9. dn / Izdelava plastične šablone

Danes mi je uspelo končati 9. domačo nalogo MŠPU, ki se glasi takole : Izdelava in uporaba domačih plastičnih šablon, venček nekoliko drugače in dodajanje strukture s tkaninami ali drugimi hišnimi artikli.
Sama sem se tretji možnosti ognila, naredila pa sem prvi dve.
Ker doma nimam Yupo papirja sem si šablone naredila iz foto papirja za lasersko tiskanje. Sam papir izgleda na prvi otip tanek, vendar je kljub temu kar kompakten in se ga da večkrat uporabiti. Slaba stran je edino ta, da se ga ne da očistiti. 


Naredila sem si tri šablone in sicer: Iz seta V veseli vasici sem vzela smrečici, iz seta Razigrani snežaki kapice in Venček, ki ga je Tina oblikovala za trgovino Rayher. 


Pri prvi voščilnici sem uporabila smreke, dodala pa sem še šabloni srnic, ki jih je Tina prav tako naredila za Rayher in napis Vesele praznike.


Kot drugo šablono sem uporabila venček, na katerega sem nalepila majhne božične zvezde, ki sem jih dobila kot darilo od Tine. Najlepša hvala Tina 😀

Izdelka prijavljam v MŠPU 7 in galerijo meseca novembra.

8 komentarjev:

  1. Voščilnica je čudovita, ampak svečnik me je pa popolnoma očaral :).

    OdgovoriIzbriši
  2. O, si bila pa pridna. Zelo dobro si sestavila več šablon skupaj in naredila krasno šablono. Še posebej mi je všeč prva voščilnica z gozdno tematiko. Všeč mi je uporaba embossing srajčke, ki si jo uporabila za podlago ozadja. Voščilnica z venčkom mi je v začetku bila videti kot prtiče za na mizo :)
    Pridna si, lepo pospravljaš domače naloge pod "streho"
    ♥♥♥

    OdgovoriIzbriši
  3. Vau, kako sta mi všeč domači nalogi. Potrudila si se in naredila nekaj prečudovitega. Super ideja za plastično šablono s smrečicami. Pa dekoracija za čajno svečko je osupljiva.

    OdgovoriIzbriši
  4. Če meni ne bi uspelo pravočasno nabaviti Yupo papirja, bi tudi uporabila foto papir za izdelavo domačih stencil šablon. :-) Krasne šablone si izdelala. Tiste smreke za ozadje jelenoma so fantastičen. Hvala za idejo. Venček za okrasitev svečnika je za čisto petko. :-)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo lepo si uporabila svoji izdelani plastični šabloni.

    OdgovoriIzbriši
  6. Urška, kako krasne šablone si si pripravila in naredila tako lepa izdelka. Voščilnica mije top, podstavek za svečko pa sploh!

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)