ponedeljek, 16. marec 2020

1. skica Craftalnice

Zadnje tedne bolj kot ne preživljam v službi. Po kliniki se srečujemo samo še z maskami ali pa v celotni bojni opremi.Oddelke smo v celoti izpraznili, da bomo imeli prostor za tiste bolnike s Covid-19. Če smo prej tarnali nad velikim številom pacientov po oddelkih in hodniku si teh časov sedaj še kako želimo nazaj. Vse tisto ni nič v primerjavi s situacijo, s katero se srečujemo že dobre tri tedne.



Da pa vsaj malo odklopim možgane sem se lotila voščilnice po skici CRAFT-alnice. Izbrala sem štampiljko, ki sem jo hotela že kar nekajkrat uporabiti, pa sem se zadnji hip premislila. Tokrat pa je le prišla na vrsto. Na voščilnico sem dodala šablone Spellbinders in Le Crea Design. 




 Tudi modre barve nisem že dolgo uporabljala.. Se mi zdi, da jo največkrat uporabim za zimske voščilnice. Tokrat pa prav lepo pride do izraza skupaj s potiskanimi papirji.



 Za konec pa vam polagam na srce....pazite nase in na svoje bližnje, upoštevajte navodila in ukrepe, predvsem pa bodite doma. Imejte v mislih, da nekateri izmed vas ne moremo biti. Skupaj smo močnejši in s skupnimi močmi nam bo uspelo!!!


Voščilnico prijavljam v:

11 komentarjev:

  1. Krasna voščilnica, zelo so mi všeč papirji in krasne barve.
    Bodi dobro, ostani zdrava.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čudovita je! Te povsem razumem, v zdravstvu imamo trenutno res negotove čase, tudi na primarni ravni ni rožnata situacija... Mirno!

    OdgovoriIzbriši
  3. Urška, hvala za tvoj zapis. Lepo si se odklopila od vsakdana s prelepo pomladno voščilnico. Krasno si kombinirala pastelne barve. Hvala, ker si se nam pridružila v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  4. Urška, najprej hvala za vse lepe želje in upam, da se kmalu vrnejo "stari časi". Tvoja voščilnica v pastelnih spomladanskih barvah je čudovita in ptiček prinaša srečo. Hvala, da si se oglasila pri nas v Veseli Hiški. Objem

    OdgovoriIzbriši
  5. Kako čudovita voščilnica. Prekrasni papirčki, barve in pomladni motiv. Zelo mi je všeč.
    Hvala, da si svojo mojstrovino pokazala tudi v Veseli hiški.

    OdgovoriIzbriši
  6. Najprej ena zahvala za ves trud , ki ga zdravstveni delavci kažete sedaj, ko nekateri doma na varnem le nemo opazujemo in si verjetno sploh ne zavedamo, kako je tam čisto zraven najhujšega. Ko bi le ljudi srečala pamet in bi vam nalagala manj dela in brezupnega stanja. Sem pa vesela, da si zmožna tudi odklopa, kajti nastala je enostavno rečeno prečudovita voščilnica.

    OdgovoriIzbriši
  7. Čudovita je, tako sveža kakor zgodnja pomladna jutra v teh dneh.
    Pazite nase,to je vse kar ti lahko zaželim, tudi mi na drugi strani ceste pazimo nase. Ostanimo zdravi.
    Hvala, da sodeluješ z nami v Craft-alnici. Lp Goga

    OdgovoriIzbriši
  8. Zelo lepo voščilnico po naši skici izpred 10ih let si naredila :-))
    Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v prazničnem izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  9. Pomlad, ena sama pomlad veje iz tvoje voščilnice Urška! Podobne ptičke, kot si jo dodala, me tako prijazno zbujajo vsako jutro :-)
    Si v mojih mislih spet in spet, pazi nase!
    Vesela sem, da sva se na daljavo srečali v Craft-alnici, kjer sem mesečna gostja, Majda

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)