torek, 17. marec 2020

Knjižno kazalo in tag

Čeprav lovim zadnje ure Tininega in Vladkinega izziva Ko me inspirira # 75  mi je kljub temu uspelo izdelati knjižno kazalo in tag.


 Za knjižno kazalo sem uporabila štampiljke Sladko sadje.Najprej sem na papir odtisnila sadje, pri katerem sem si pomagala s maskiranjem. Nato sem ga pobarvala in na koncu izrezala z rezalno šablono Kazalo s cvetjem.


 Za izdelavo taga sem prav tako izbrala šablone in štampiljke Najlepšega para, šablona taga pa je od Cottage Cutz.Knjižno kazalo in tag prijavljam v.
- Ko me inspirira #75 - Knjižno kazalo ali tag
- Najlepši par - Galerija meseca marca
- ArtMBR - Zima in/ ali Pomlad in / ali ženske,mame,...

8 komentarjev:

 1. O kako lepi zanimivi kazalci. Razigrani škratek je tako prikupen. Vse dobro, pozdravček Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Sta barvita, zanimiva😊, eden prinaša pomladno razigranost, drugi pa vitaminsko bombo😉. Oba bosta pa nekoga razveselila- očitno😉. Lep pozdrav in srečno ti želim Andreja

  OdgovoriIzbriši
 3. Mmm, prva je polna vitaminov, druga pa prisrčna in razveseli. Vsega tega smo potrebni v teh dneh.

  OdgovoriIzbriši
 4. Si se pa kar namučila z maskiranjem. :-) Krasna vitaminska mešanica. Zelo lepo knjižno kazalo. Tudi tag je lep z navihanim palčkom. Hvala za dozo pozitivizma. Pazi nase! Objem.

  OdgovoriIzbriši
 5. Urška, kako je pa tvoje kazalo vrhunsko...moj poklon...čisto sem navdušena. Potem pa še veseli palček... Čudovito! Popazi nase in ostanite zdravi!

  OdgovoriIzbriši
 6. kako simpatičen palček se je prihojsal k meni in raztrosil pomlad na mojem izzivu. Videti je veliko dela porabljenega za ta tag in zelo je lepo narejen. Všeč pa mi je tudi tisti vitaminski.

  OdgovoriIzbriši
 7. Sadje pa prav uživa na tvojem tagu :) In ta palček je zelo simpatičen.

  OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)