torek, 24. november 2020

MŠPU 8/ 6, 7, 8

 Nadaljujem z domačimi nalogami MŠPU 8. Počasi se izteka rok za oddajo, kljub temu pa upam, da mi uspe narediti še preostali dve.


Naj vam za začetek pokažem šesto domačo nalogo.
Pri izdelavi škatlice sem se poslužila potiskanega paus papirja, zraven pa uporabila še moder in bel papir. Za okrasitev sem dodala božične zvezde, ki so že nekaj časa čakale na uporabo.




Pri sedmi je bilo potrebno kreativno uporabiti šestkotnike. Ne vem sicer, če tole šteje za kreativno uporabo ampak meni je tale postavitev kar všeč. Spet sem dodala božične zvezde, le da tokrat v rdeči barvi.



In že sem pri osmi nalogi. Tina nam je super pokazala, kako lahko naredimo zvezdni sij. Pri svojem ozadju sem uporabila kar nekaj  barvnih odtenkov. Na koncu sem ozadje poškropila z belo tempero, dodala še oba medvedka in voščilnica je bila končana.





Voščilnice prijavljam:

Najlepši par - MŠPU 8 - naloge 6, 7, 8

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - Pomladna kolekcija 2021

2 komentarja:

  1. Urška, kako so vse lepe. Tvoja škatlica s krasnim pavs papirjem mi je vrhunska, pa šesterokotniki z zvezdami so super lepi in kreativni...prav tako polarni sij. Hvala ti!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kako fino si uporabila potiskan papir na škatlici. Krasna je. In všeč mi je, kako si se poigrala s šestkotniki in v vsakega položila božično zvezdo. In ta zadnja ima krasen polarni sij.

    OdgovoriIzbriši

Hvala za obisk mojega bloga.
Vsakega tvojega komentarja sem resnično vesela :)