sreda, 25. julij 2018

CAS voščilnica

Pa je tukaj že drugi izziv meseca julija.Tokrat je izziv izbrala Andreja M. Izdelati je treba CAS voščilnico. Se pravi; manj je več.
Pri tem izzivu sem se morala kar malo držati nazaj, da nisem dodajala preveč stvari. Sama sem se tega izziva lotila takole. Odtisnila sem štampiljko proizvajalca Mama Elephant, psička pobarvala z akvarelnimi barvicami in dodala napis Thank you. Da pa zgornji del vseeno ni ostal čisto prazen, sem dodala štiri srčke, na kuverto pa še enega.
Zdaj pa vas samo še povabim k sodelovanju in ogledu izdelkov ostalih ustvarjalk.
Lep in uspešen dan vam želim 😊


petek, 20. julij 2018

Na izlet

Letos kar ni in ni pravega poletja. Pa nič zato; v moji ustvarjalnici  vsekakor je. Skica pri Sketch Saturday se mi je zdela več kot primerna za izdelavo naslednje voščilnice. Izbrala sem otroški motiv, zraven pa dodala papir z morsko tematiko. Dodatek so tokrat zvezde različnih velikosti.
Pogumna mala druščina se je odpravila na svoj čisto pravi izlet po morju. Za varno plovbo so jih spremljale zvezde, ki so jim kazale pravo pot.


 



sreda, 18. julij 2018

Poročna malo drugače


Prvi del dopusta je za mano in že komaj čakam drugi del, ki pa bo v avgustu. Naj vam danes pokažem poročno voščilnico s pridihom vintage. Tokrat se nisem lotila klasične voščilnice, temveč double zig zag oblike. Na njej sem uporabila več šablon različnih proizvajalcev, dodala pa sem tudi večje število perl.
Naj bo to za danes vse. Vam drage-i ustvarjalke-ci pa želim lep in uspešen dan 😊










sreda, 11. julij 2018

Izziv # 215 CRAFT-alnica - Vintage ali Shabby stil

Članice ustvarjalnega tima CRAFT-alnice so me povabile, da bi bila njihova gostja meseca julija. Vabilo sem seveda z veseljem sprejela. Moram pa priznati, da sem kar majčkeno važna, da so izmed toooliko ustvarjalk pomislile tudi name 😃 
Prvi izziv v tem mesecu je izbrala Lili in glasi se takole - Vintage ali  Shabby stil. Sama sem se odločila za Vintage stil. Naredila sem moško voščilnico v easel izvedbi, saj mi le te predstavljajo vedno velik izziv.
Sedaj pa grem pogledat, kaj so nam pripravile Lili, Andreja in Andreja M. Vabim vas, da jih tudi ve obiščete, hkrati pa vas prijazno povabim k sodelovanju na izzivu.











ponedeljek, 9. julij 2018

Za mladega gasilca


 Tudi ta je nastala že pred časom. Namenjena pa je bila mladeniču, ki je praznoval 20. rojstni dan. Ker je gasilec,  je osrednji motiv v škatlici gasilsko vozilo. V sami škatlici so zapisane tudi lepe želje in pa napis Danes je tvoj dan. Na vrhu škatlice je napisano slavljenčevo ime.
Naj bo to za danes vse....imejte se lepo in se srečamo v naslednji objavi 😊











sobota, 7. julij 2018

Kuverta s pridihom morja

Ker v poletnih mesecih praznuje moj nečak Enej rojstni dan, sem se odločila, da mu v takšnih barvah izdelam darilno kuverto. Dolgo časa je tale potiskan papir čakal na svojo uporabo in končno jo je dočakal. V kuverto sem dodala list z lepimi željami in pa nekaj evrčkov.
Za konec objave vam pošiljam sončen morski pozdrav 🐳🐟🐠










torek, 3. julij 2018

Roza škatlica

 Tole pa je drugi del presenečenja, ki sva ga s sodelavko pripravili slavljenki. Že v prejšnji objavi sem napisala, da je navdušena nad ličili in modo. In škatlica je narejena čisto po njenih željah. Roza barve, na sredini pa lak v prav takšni barvi. Dodala sem še nekaj kamnov, rožic in maha in to je bilo to.
Ker je škatlica že nekaj časa pri slavljenki jo lahko pokažem še vam.







Kuverta

Rada delam darilne kuverte. Hitro so narejene, pa še igram se lahko z opremljanjem. Tale je nastala za sodelavko, ki ima rada roza barvo, ličila in vse kar je povezano z modo.
Z veseljem sem skočila v svoj kotiček in nastalo je tole. No, ne samo tole.....nekaj vam pokažem še v naslednji objavi.