četrtek, 24. november 2022

MŠPU 10 - 4. domača naloga

No, tale naloga mi je povzročila kar nekaj preglavic.
 Imenuje se namreč:
Dodaj mini tresoči del na osrednji motiv

Kot prvo sploh nisem vedela, katero šablono naj uporabim za osnovni motiv še manj pa katero za osrednji. 
Po stotem brskanju med šablonami se mi je končno v glavi zasvetila luč. Odločila sem se za snežinko, ki je tako osnovni kot tudi osrednji del. Poleg tega pa se super ujema s papirjem, saj lahko s šablono izrežemo snežinko na papirju.  Zraven sem dodala še napis in pa številke. 

Jejjj, 4. domača naloga je pod streho zdaj pa z novim zagonom k naslednjim 😀


 

ponedeljek, 21. november 2022

MŠPU 10 - 3. domača naloga

 Počasi, zelo počasi napredujem z domačimi nalogami. Upam, da mi za vikend uspe narediti kakšno več.

Za današnjo objavo je na vrsti tretja, ki se glasi:

Uporaba tehnike"paperpiecing" - namesto barvanja odtisov uporabi barvni papir

Na voščilnici je iz potiskanega papirja odtisnjen in izrezan dvosed. Za samo izdelavo voščilnice sem uporabila set V toplem domu in Voščilo 3D.

sobota, 19. november 2022

Papirnati izrezi

Čeprav sem se dolgoooo izogibala izrezom iz papirja sem jim vseeno podlegla. Ker sem dobila naročilo za voščilnico dva dni prej jaz pa sem bila večinoma v službi sem imela časa za kompliciranje enostavno premalo. 
Na srečo :)) sem doma našla list na katerem so papirnati izrezi. Na hitro sem jih nekaj izrezala in sestavila voščilnico. 
Na koncu je kar dobro izpadlo vse skupaj 😀
 
 

Voščilnico prijavljam v:

Najlepši par - Galerija meseca novembra

nedelja, 13. november 2022

Rojstvo

Lep nedeljski pozdrav 😃
Po dolgem tednu sem končno dočakala dan, ko sem prosta. In seveda  trenutek, ko bom lahko sedla v svoj ustvarjalni kotiček. 
V glavi se mi je porodilo kar nekaj idej in čas je, da jih počasi realiziram.
Pred objavo novih izdelkov vam pokažem voščilnico, ki je nastala že kar nekaj časa nazaj. Na njej so združene štampiljke Najlepšega para in Mavelu. 

Za konec vam zaželim lepo preživeto nedeljo 💖

 Voščilnico prijavljam:

torek, 8. november 2022

MŠPU 10 - 2. domača naloga

 Pri drugi nalogi je treba uporabiti enak cvet za dve različni priložnosti. Vseeno pa mora biti dizajn voščilnic pri obeh enak. Sama sem se poslužila fantastičnega cveta sončnice, ki je resnično uporabna na tisoč in en način.

Prvo voščilnico sem naredila novoletno. Poleg cveta sem dodala nekaj božičnega zelenja in napis. Ker pa pri novoletnih voščilnicah vsekakor ne smejo manjkati bleščice tudi na njih nisem pozabila.


Druga voščilnica je namenjena za rojstni dan. Uporabljen je seveda isti cvet kot pri prvi le da je postavitev drugačna. Tudi tukaj sem dodala nekaj zelenja in napis. Na vrhnji del sem zalepila rumeno pentljo z rdečim srcem v sredini.          Pri obeh voščilnicah je poleg šablon in štampiljk uporabljen tudi papir Najlepšega para. Pri novoletni je papir iz seta Simple Christmas, pri drugi pa Sunny Days.


Voščilnici prijavljam v:

Najlepši par - MŠPU 10

Najlepši par - Galerija meseca novembra