četrtek, 30. januar 2020

Embossed impressions

 Četrti teden in na vrsti je tehnika. Andreja je izbrala zanimivo z imenom Embossed impressions. Sama sem se je lotila prvič. Še dobro, da je bila zraven povezava do videa, ker drugače ne bi imela pojma, kako sploh začeti.


Odločila sem se za belo modro kombinacijo. Najprej sem embosirala snežinko, nanjo posula moder prah in vse skupaj raztopila z grelno pištolo. Isto sem naredila z napisom.
Pod snežinko in napis sem dodala moder papir, pri katerem sem uporabila embosirno srajčko. Vse skupaj sem nalepila na belo osnovo in moja prva voščilnica v tej tehniki je narejena.





Lepim jo v :
CCT - Embossed impressions
Najlepši par- Galerija meseca januarja

sreda, 29. januar 2020

Prvi copatki

Po dolgem času sem se zopet lotila izdelave copatk. Izbrala sem pikast papir modre barve. Zraven sem naredila še škatlo, kjer bodo copatki počakali na malega fantička.
Kompletek lepim v Veselo hiško, kjer poteka izziv Nekdo se je pravkar rodil.








Pošiljam vam prijazen pozdrav do naslednje objave 😀

ponedeljek, 27. januar 2020

Pastelne barve 2

 Izziv v CRAFT-alnici me je tako pritegnil, da sem naredila še eno voščilnico v pastelnih barvah. Zopet sem izbrala papirje trgovine Mavelu, šabloni pa sta od Najlepšega para.



 Za začetek sem trikrat izrezala cvetje, vsakič z drugo barvo. Osnovo sem pustila zeleno, cvetove tulipanov sem odela v rumeno barvo, ostale cvetove pa v roza in modre. Vse sem zalepila čez osnovo.


Za konec sem dodala še prekrasen napis Iskrene čestitke.



 Voščilnico prijavljam v:
- CRAFT - alnico - Pastelne barve
- Najlepši par - Galerija meseca januarja



petek, 24. januar 2020

Pastelne barve

  Prvi letošnji izziv pri CRAFT-alnici se glasi: Pastelne barve. Brez oklevanja sem izbrala papirje, ki jih je oblikovala Marina za svojo trgovinico Mavelu. Iz kompleta sem izbrala enobarvne in pikaste. Izrezano srce je šablona Joy crafts, oba napisa in metulji pa šablone Najlepšega para.

Naj bo ta voščilnica za vse vas, drage ustvarjalke. Za vsak obisk in komentar na mojem blogu vam kličem: Iz 💖 hvala !!!








Voščilnico prijavljam na naslednje izzive:
- CRAFT -alnica- Pastelne barve
- Najlepši par - Galerija meseca januarja

torek, 21. januar 2020

Darilca

Vesela sem, da mi zaenkrat uspeva opraviti izzive pri Christmas Cards Throwdown. Upam, da bo tako tudi v bodoče.
Tokrat je na vrsti tema. Izdelati je treba voščilnico na kateri so darila. Malo sem pobrskala po škatli z novoletnimi štampiljkami in našla tole, ki je kot nalašč za ta izziv. Pod motiv sem dodala še darilca Najlepšega para.





nedelja, 19. januar 2020

Kuvertica

Voščilnico sem naredila po skici Tuesday Morning Sketches. Na tej voščilnici sem združila štampiljke in šablone slovenskih ustvarjalk. In sicer... napis je od Mavelu, simpatična kuvertica pa je od Najlepšega para.
Izbrala sem belo in viola barvo, dodala pa sem samo nekaj mini src.
Lepo se imejte in uživajte v sončni nedelji 😀






sreda, 15. januar 2020

Mini namizni koledarji

V dneh po praznikih sem se lotila temeljitega čiščenja svojega ustvarjalnega kotička. Vse odvečne stvari so dobile odpoved in kotiček je urejen in pospravljen. Kako fajn se to sliši,kajne ?😉 
Slaba stran pospravljenega kotička pa je, da sedaj marsikatero stvar iščem 😃 
Kot po navadi se je tudi tokrat nabralo cel kup malih papirčkov, ki jih je seveda škoda vreči v koš. Zato sem jih porabila za izdelavo mini namiznih koledarjev.









nedelja, 12. januar 2020

Malo drugačni

Na vrsti je že drugi izziv pri CCT52, ki se glasi barve. Izdelati je treba voščilnico v beli, rumeni in rjavi barvi. Zame osebno kar zahteven izziv, saj kombinacija teh treh barv ni ravno v mojem izboru.
Po prebiranju,striženju in  lepljenju sta nastali dve voščilnici. Za napis je uporabljena šablona Najlepšega para, zato jo lepim v galerijo meseca januarja.










petek, 10. januar 2020

Za trenerja

Uh, s tole voščilnico sem imela pa kar nekaj težav. Slab začetek, dober konec bi lahko rekla. 
Pa naj začnem na začetku. 
Sodelavka me je prosila, da izdelam voščilnico za osebnega trenerja. Voščilnica naj bo izdelana v modri barvi. 
Že pri izbiranju papirjev se je zataknilo. Končno sem našla skoraj pozabljene potiskane papirje in ena težava je bila rešena. Pa ne za dolgo, saj se je takoj pojavila nova. Le kaj naj dam na voščilnico kot osrednji motiv? Med vsemi štampiljkami in šablonami nimam niti ene takšne, ki bi bila primerna. No ja, verjetno imam, samo meni ni bila nobena všeč. Na pomoč sem se obrnila na strica Googla in izbrskala silhueto, ki mi je takoj padla v oči. 
To bo to. Le še sestaviti sem jo morala in bila je končana. Kot dodatek sem nanjo dala še dve modri zvezdi, ki sta bili slavljencu še nadvse všeč. 
Izdelala sem še kuverto, ki je pri meni postala kar nekakšna stalnica.
Končno je bila voščilka narejena in lahko je odšla na pot.








ponedeljek, 6. januar 2020

Veseli palček

Škatla z novoletnimi voščilnicami je prazna in zopet jo bo potrebno napolniti. Zato sem kar zavihala rokave in se lotila prvega izziva pri Christmas Card Throwdown. Kot prvo je treba izdelati voščilnico po skici.
Sama sem si jo zamislila s veselim palčkom Najlepšega para, ki sedi na palici, okrašeni z grilando in v roki drži napis.











sobota, 4. januar 2020

Lanske

Čeprav je to moja prva letošnja objava so bile voščilnice narejene lani. Pokažem vam jih z velikim veseljem in ponosom, saj jih je izdelala  moja Klavdija.  Sama običajno porabim kar precej časa, da izdelam voščilnico, ona pa jih je imela narejene kot bi mignil. Pravi, da preveč kompliciram 😀
No ja, mogoče ima celo majčkeno prav 😉