ponedeljek, 29. avgust 2022

V objemu

Nadaljujem z objavo voščilnic za novorojenčke.
 Kot prejšnja je bila tudi ta narejena iz koščkov papirja, ki so se nabrali v škatli. Na zgornji in spodnji rob sem dodala čipko, zraven pa še napis.
Končno bom imela nekaj voščilnic na zalogi 😊




 

Voščilnico prijavljam v:

Najlepši par - Galerija meseca avgusta

petek, 26. avgust 2022

Košarica cvetja

Kar nekaj nas je praznovalo v tem mesecu rojstni dan. Med drugim tudi bivša sodelavka, s katero sva ostali dobri prijateljici. V mojem srcu je pustila velik pečat in zato ji še z večjim veseljem vsako leto pošljem rojstnodnevno voščilnico. 
Za letošnjo sem izbrala meni zelo ljub motiv deklice Tilde s šopkom cvetja v košari. Sem pa majčkeno stopila iz svoje cone udobja in uporabila modre barve v kombinaciji z marelično.
Poleg šablone Najlepšega para, ki itak ne sme manjkati na nobeni voščilnici sem uporabila še napis trgovinice Mavelu in šablono robne bordure Lea bilities.

Za konec pa naj se vam zahvalim za vse poslane voščilnice, ki so mi polepšale rojstni dan 💖





Voščilnico prijavljam v:

 

ponedeljek, 22. avgust 2022

Princeska

Ostajam pri porabi ostankov papirja. Ker so mi slednji resnično všeč mi jih je bilo škoda vreč stran. Tiste, ki imate blok papirjev Sladka mala princeska veste, da sta na prvi strani dve ljubki deklici. Ker je motiv vsekakor še kako uporaben sem ga izrezala in ga umestila na voščilnico prav tako pa rožice.
Tudi sicer je celotna voščilnica izdelana iz teh papirčkov. 



 

četrtek, 18. avgust 2022

Vrtiljak

Leto je naokrog in praznujeta svoj 10. rojstni dan. Seveda je njuna babica tudi tokrat poskrbela, da bosta prejela rojstnodnevno voščilnico. 
Lotila sem se izdelave 3D voščilnice. Na njej je vrtiljak z ljubkimi živalicami. Brez napisa seveda ne gre zato sem umestila na voščilnico tudi tega. Izdelala sem tudi škatlo, kamor je varno shranjena voščilnica.






 

Voščilnico lepim v:

Najlepši par - Galerija meseca avgusta

nedelja, 14. avgust 2022

Čestitke ob rojstvu

 V škatli z ostanki se je nabralo kar nekaj papirčkov. Zložila sem jih lepo po barvah  in vložila v papirnate mape. Ker se je nabralo tudi kar nekaj pobarvanih motivov sem se odločila, da izdelam nekaj voščilnic ob rojstvu.

 Kot prvo vam pokažem voščilnico, ki je nastala po skici Tuesday Morning Sketches. Na njej so uporabljeni papirji iz trgovinice Mavelu, štampiljka pa iz trgovine Najlepši par. Tudi trak je iz stare zaloge.

Vesela sem, ker bom imela spet nekaj voščilnic na zalogo hkrati pa se škatla z ostanki papirjev prav lepo prazni 😀





Voščilnico lepim v: 

Tuesday Morning Sketches # 670

Najlepši par - Galerija meseca avgusta

sreda, 10. avgust 2022

Zdravniška

Če ima večina zdravnikov nečitljivo pisavo je ta vsekakor izjema. Ko smo imeli temperaturne liste še v papirnati obliki so bili njegovi daleč najlepše napisani. Ker vem, da opazi tudi najmanjše detajle sem se pri izdelavi voščilnice hotela še toliko bolj potruditi.
Izbrala sem motiv zdravnika, številko slavljenca in napis. V notranjosti je bilo napisano voščilo. Kot je pri meni že navada sem tudi tokrat zraven izdelala še škatlo.

Imejte se lepo in uživajte v poletnih dneh 😀









 

Voščilnico lepim v:

sobota, 6. avgust 2022

Spet v kotičku

Po dolgem sušnem obdobju je moj kotiček znova zaživel. Za uverturo sem naredila voščilnico za sodelavko, ki je praznovala svoj okrogli jubilej. Izbrala sem njej ljube barve. Voščilnica je sestavljena iz različnih štampiljk in šablon.

Preživite vikend kar se da lepo 😀









 

Voščilnico lepim v :

sreda, 3. avgust 2022

Dobrodošlica

Ko se je zaposlila na kliniki je štela komaj dvajset let. Sedaj, ko je minilo že kar nekaj let pa je postala mamica in povila ljubko deklico Ulo.

 V ta namen sem izdelala voščilnico in škatlo za malo princesko. 
Za samo izdelavo sem uporabila ljubke papirčke in šablone trgovinice Mavelu, prav tako pa šablone Najlepši par in Lea`Bilities. Dojenček in zastavice so šablone, ki sem jih kupila na Aliexpress. Dodala sem še sedem majhnih rožic, ki ponazarjajo mesec v katerem se je mala princeska rodila. 









Voščilnico prijavljam:
Najlepši par - Galerija meseca avgusta
Vesela hiška - IZZIV #33 - KVADRAT