petek, 27. november 2020

Winter wonderland

Verjetno je že tudi katera od vas med svojimi dobroticami našla kakšno štampiljko, šablono ali pa katero drugo stvar, na katero je že malo pozabila. Ravno to se je zgodilo meni pri tem setu štampiljk. Dobro, da vsake toliko časa malo pobrskam in najdem še toooliko stvari. No ja, kakorkoli že vesela sem, da sem ga našla. 
Hitro sem na papir odtisnila želeni motiv in ga pobarvala. Za izrezovanje sem uporabila šablone Mavelu, prav tako pa napis.









Voščilnico prijavljam:


 

sreda, 25. november 2020

MŠPU 8/ 9, 10

 Uf, za las je šlo pri letošnji izdelavi domačih nalog. Kljub vsemu pa mi je uspelo izdelati prav vseh deset. Danes vam pokažem še zadnji dve nalogi, se pravi deveto in deseto.

Za deveto nalogo sem izbrala igrive palčke. In moji so ne samo igrivi, tudi nagajivi. Najprej se nam pokaže eden, ki pelje...ne darila temveč svojega prijateljčka.







Za konec še čisto zadnja...deseta naloga, kjer mora biti osrednji motiv srce. Pri meni ni samo eden, temveč kar dva. Naredila sem še ograjo, dodala zelenje in zlate zvončke ter napis.


Hvala Tina in Vladka...za super ideje in naloge. Bom kar malo pogrešala vajino šolo. Se vidimo naslednje leto 😀



Voščilnici prijavljam:

MŠPU 8/ 9., 10. naloga

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - Pomladna kolekcija

torek, 24. november 2020

MŠPU 8/ 6, 7, 8

 Nadaljujem z domačimi nalogami MŠPU 8. Počasi se izteka rok za oddajo, kljub temu pa upam, da mi uspe narediti še preostali dve.


Naj vam za začetek pokažem šesto domačo nalogo.
Pri izdelavi škatlice sem se poslužila potiskanega paus papirja, zraven pa uporabila še moder in bel papir. Za okrasitev sem dodala božične zvezde, ki so že nekaj časa čakale na uporabo.




Pri sedmi je bilo potrebno kreativno uporabiti šestkotnike. Ne vem sicer, če tole šteje za kreativno uporabo ampak meni je tale postavitev kar všeč. Spet sem dodala božične zvezde, le da tokrat v rdeči barvi.



In že sem pri osmi nalogi. Tina nam je super pokazala, kako lahko naredimo zvezdni sij. Pri svojem ozadju sem uporabila kar nekaj  barvnih odtenkov. Na koncu sem ozadje poškropila z belo tempero, dodala še oba medvedka in voščilnica je bila končana.





Voščilnice prijavljam:

Najlepši par - MŠPU 8 - naloge 6, 7, 8

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - Pomladna kolekcija 2021

petek, 20. november 2020

MŠPU 8/ 5

Polovico domačih nalog sem opravila. Danes vam pokažem še peto nalogo, pri kateri je treba kreativno uporabiti črke ali besede. 
Izbrala sem malo škratinjo, jo pobarvala s Promarkerji, prav tako pa smrečico in zvezdo. Iz rdečega papirja sem izrezala napis Vesele praznike in črko a zamenjala s smrečico. Dodala sem še zelene polovične perle in voščilnica je bila končana, s tem pa tudi naloga.





 

Voščilnico prijavljam:

MŠPU 8 - naloga 5

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - Pomladna kolekcija 2021


MŠPU 8 /4

Počasi, a vztrajno delam domače naloge, katere sta nam dali učiteljici Tina in Vladka. Tokrat je na vrsti četrta, ki se glasi: Izdelaj interaktivno voščilnico.
Sama sem se je lotila kar po načinu, kot nam ga je pokazala Tina. Moram priznati, da je izdelava prav zabavna in zanimiva. Pobrskala sem med šablonami in štampiljkami in izbrala angelčke. Najprej sem jih pobarvala, nato pa izrezala s šablonami. Poleg napisa sem angelcema dala še srce, ki ga držita v ročicah. Ko prejemnik povleče za zgornjega angelčka ga v notranjosti pričaka še eden ....ki mu zapoje njegovo najljubšo božično pesem.





Voščilnico prijavljam:

MŠPU 8 - naloga 4

Najlepši par - Galerija meseca novembra
 

četrtek, 19. november 2020

Smrečici

 Rdeča in zelena barva se glasi tokratni izziv pri Christmas Card Throwdown. Po dolgem času sem na plano potegnila štampiljko smrečic in jo odtisnila dvakrat. Pobarvala sem ju s Promarkerji. Na sredino sem dodala napis Najlepšega para, katerega sem okrasila z bleščicami.









Voščilnico prijavljam:

ponedeljek, 16. november 2020

MŠPU 8/3

Narejena je tretja naloga MŠPU 8.
 Pri tej nalogi je treba narediti dve voščilnici z istim motivom, vendar za različni priložnosti.
Osrednji motiv na obeh voščilnicah je jelenček.


Na prvi voščilnici jelenček prinaša skodelico toplega zeliščnega čaja, veliko ljubezni in srčne želje za hitrejše okrevanje.


Na drugi voščilnici pa je na obisk prišel z zvrhanim košom daril in najlepšimi novoletnimi željami.


                                                

Voščilnico prijavljam:

MŠPU 8/ 3.naloga

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Vesela hiška - Karkoli

petek, 13. november 2020

Skica

 Na hitro vam pokažem voščilnico, ki sem jo naredila po skici za CCT. Na njej je tudi štampiljka Najlepšega para. zato jo lepim v novembrsko galerijo.










sreda, 11. november 2020

Samoroga

Sem slišala, da ima Mija rada samoroge 😃
Zato sem ji za njen rojstni dan izdelala voščilnico, na kateri sta kar dva. Na levi strani je samorogica, na desni samorogec, v sredini pa voščilo. 
Za izdelavo sem uporabila papirčke, štampiljke in šablone Mavelu, napis pa je od Najlepšega para.




Voščilnico prijavljam:

 

nedelja, 8. november 2020

MŠPU 8 /2

 Izdelaj božični aranžma se glasi druga naloga MŠPU 8. Kako sem se ga lotila, vam predstavim v nadaljevanju.

Celotna voščilnica je izdelana iz šablon Najlepšega para.

 Najprej sem izrezala kvadrate različnih barv. Črn kvadrat služi kot podstavek, zraven pa je tudi izrezan kvadrat peščene barve. Z njim sem želela doseči, da izgleda vse bolj natur. 

Nato so prišle na vrsto božične zvezde, storža in zelenje. Vse skupaj sem pobarvala z blazinicami Distress Ink. Na božične zvezde sem dodala nekaj bleščic. Za konec sem izrezala še napis in aranžma je bil končan.




Voščilnico prijavljam:

MŠPU 8 - 2. domača naloga

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - Pomladna kolekcija 2021

Vesela hiška - Karkoli


petek, 6. november 2020

MŠPU 8/1

 Joj, joj, prav nič pridna učenka nisem letos. Učiteljici sta nam dali že cel kup domačih nalog in jaz sem se lotila komaj prve. Upam, da ne bosta preveč hudi ;)

Bom kar rajši povedala, kako sem se lotila prve, pri kateri moramo izdelati svojo embosirno srajčko :)

Za začetek sem izrezala kvadrat 15 x 15 cm iz prozorne mape. Nato sem večkrat izrezala snežinko iz seta Srčna snežinka 2, da sem dobila 10 kosov. Vse sem nalepila na mapo. Tako pripravljeno embosirno srajčko sem položila na bel papir in jo spustila skozi Big Shot, da sem dobila odtise snežink.

 Super stvar vam povem :)




Nato sem se lotila obdelave Velike snežinke. Odtisnjeno sem izrezala s šablono in jo prerezala na štiri enake dele, da služijo kot kotniki. 
In že je bila na vrsti ljubka škratinja. Odtisnjeno sem pobarvala s Promarkerji in ker sem hotela, da izgleda, kot da sedi na robu kotne snežinke sem ji nogici premaknila malce bolj desno. 


Za konec pa je ostal samo še napis. Tudi tukaj sem se malo poigrala in ga prilepila škratici v roke, da izgleda, kot da ga drži. Sam napis sem odela v bleščice. Odtisnila sem še nekaj srčkov, ki so ravno tako iz seta Velika snežinka, na embosirane snežinke pa nalepila polovične perle.

Tako, pa sem prišla do konca današnje objave:) 


Voščilnico lepim:

MŠPU 8 - 1. domača naloga

Najlepši par - Galerija meseca novembra

Najlepši par - pomladna kolekcija 2021

Vesela hiška -IZZIV #12. Karkoli

ponedeljek, 2. november 2020

Baletni copatki

Redko, ampak zares redko se odločim, da izberem sivo barvo. No, tokrat sem jo vseeno izbrala, saj so mi teli Marinini papirčki  s pikicami prav simpatični. 
Takoj ko sem prijela tole štampiljko v roke sem si v glavi že izoblikovala barvno kombinacijo. Ja, zadnje čase me vleče bolj v pastelne barve.
Postavitev voščilnice sem našla v izzivu Sketch Saturday, kjer lahko izberemo katerokoli skico leta 2015. Odločila sem se za skico #389. Zraven sem dodala še Tinin napis, ki se mi je zdel več kot primeren.
Velik objem pa vam pošiljam tudi sama 😘








                                




Voščilnico prijavljam: