nedelja, 26. junij 2022

Cvetje

Med brskanjem po računalniku sem našla še kar nekaj neobjavljenih voščilnic. Ena izmed njih je tudi ta z roza cvetjem in zelenim napisom. 
Na voščilnici je uporabljena štampiljka Marianne Design in šabloni Najlepšega para.

Želim vam lep nedeljski večer 😊


 

sreda, 22. junij 2022

Čestitke ob rojstvu

Zadnje čase moj kotiček bolj kot ne sameva saj dneve preživljam večinoma v službi. Poleg pomanjkanja kadra in novih odpovedi se soočamo še z velikim številom bolnikov - tako tistih čisto majhnih kot tudi tistih že v zrelih letih.

Da ne bom preveč dolgovezila vam rajši pokažem voščilnico, ki je nastala približno dva meseca nazaj. Naredila sem jo za novorojenega dečka. Naj mu srečna zvezda sije na poti življenja.








Voščilnico lepim v:

nedelja, 19. junij 2022

Penzionistka

Prišel je dan, ko bo odšla v zasluženo penzijo. Kljub temu ji ne bo prav nič dolgčas. Življenje zna zajemati s polno žlico in uživati v drobnih trenutkih. S svojo pozitivno energijo in neizmerno modrostjo nas je osrečevala dan za dnem.
 Rada ima morje in potovanja. In zelo rada klepeta in brska po telefonu. Zato sem naredila voščilnico pisani njej na kožo. Izbrala sem potiskane papirje v morski tematiki dodala pa čipko in školjke. Seveda ne sme manjkati napis, ki je deluje malček hudomušno 😀









Voščilnico lepim v:

nedelja, 12. junij 2022

Kuvertica

Prav lep nedeljski pozdrav 😀
Vikend nam je postregel z zvrhano mero lepega vremena in vsekakor ga je bilo treba dodobra izkoristiti.

Na objavo pa že čaka kuvertica za malega fantička, ki je pred dobrim mesecem ugledal luč sveta. Sama osnova je iz belega papirja, simpatično potiskan  papir pa je iz trgovinice Mavelu. Zapiralo je narejeno iz taistega papirja z ljubkim slončkom Najlepšega para. 

Za konec današnje objave pa vam zaželim uspešen začetek delovnega tedna 💖







 

torek, 7. junij 2022

Knjiga s čipko

Na vrsti za objavo je voščilnica v obliki knjige, katero sem naredila za sodelavko, ki je praznovala okrogli rojstni dan. Ker je zelo energična sem temu primerno izbrala barve. 
Poleg čipke, ki je postala skoraj obvezna pri mojem ustvarjanju sem uporabila še šablone in štanco. V notranjosti sem naredila žepek, kamor sem zataknila list z lepimi željami. 
Vse skupaj sem zaključila s škatlo v istem potiskanem papirju.






 

Voščilnico lepim v:

sobota, 4. junij 2022

Smrkec s harmoniko

Rad igra harmoniko in v teh dneh bo praznoval svoj  sedmi rojstni dan. Vsako leto mu po babičinem naročilu izdelam voščilnico. Tokrat mi je na pomoč priskočil stric Google in pa seveda moja Klavdija, ki je našla tega prikupnega Smrkca s harmoniko.
Pobarvala sem ga s Promarkerji in zraven poiskala še ujemajoči potiskan papir. 





Voščilnico lepim v:

Najlepši par - Galerija meseca junija

Vesela hiška: #31 Pravokotnik