sreda, 29. avgust 2018

Poročna modrina

Ne vem, če sem sploh že kdaj delala poročno voščilnico v modri barvi. Ker pa je bila želja takšna je bilo to treba vsekakor upoštevati. Da sem razbila modrino, sem dodala še belo barvo. Kot vedno je tudi tokrat zraven šablona Najlepšega para.
Voščilnico prijavljam tudi na izziv Digi Choosday Crafting - Anything Goes.








petek, 24. avgust 2018

Jadrnica

  Naredila sem še eno poletno voščilnico. Motiv imam odtisnjen že kar nekaj časa, le prave priložnosti ni bilo za njegovo uporabo.
Motiv sem pobarvala s Promarkerji, oba kroga pa izrezala iz papirnatega prtička in nalepila na trši papir.
Voščilnico sem naredila za izziv pri Tuesday Morning Sketch - #467, kjer ustvarjalke želijo videti voščilnice narejene po skici.










sreda, 22. avgust 2018

Pisava


Za konec tedna vremenoslovci napovedujejo ohladitev. Bojim se, da to pomeni konec letošnjega poletja. Pri meni je ohladitev nastopila že danes 😃, saj sem naredila zimsko voščilnico. Christmas Card  Throwdown  ustvarjalke so za tokratni izziv izbrale pisavo. Zame več  kot zanimiv izziv.
Dolgo sem razmišljala, kako bi se ga lotila, na koncu pa se odločila, da bo voščilnica narejena malo drugače.....v kontra smer.  Običajno verz napišem v notranjo stran, tokrat pa sem ga dodala na prvo stran. Da ni ostalo samo pri napisu, sem stran dopolnila  z ljubkimi ptičicami in snežinkami Najlepšega para.







ponedeljek, 20. avgust 2018

Dopust

 Na CRAFT-alnici še vedno poteka izziv Morje, zato sem naredila še eno voščilnico z morsko tematiko.
Sama sem ljubiteljica knjig in če mi med letom ne uspe prebrati veliko knjig, jih na dopustu zagotovo preberem kar nekaj.Tudi na sami voščilnici sem uporabila šablono, na kateri so palme in dama, ki uživa na viseči mreži s knjigo v rokah. Bel papir sem najprej pobarvala z Distressi, nato pa ga izrezala s Tinino šablono, da sem dobila valove. Za konec sem dodala še napis Live life, saj se med letom mnogokrat pozabimo ustaviti, zato verjamem, da si na dopustu damo duška in resnično uživamo v vsakem dnevu posebej.



petek, 17. avgust 2018

Morska Tilda

Izziv na CRAFT-alnici se glasi Morje. Vidim, da ste prav pridne pri ustvarjanju morskih voščilnic in ostalih izdelkov. Eden izdelek lepši od drugega.
 Sama sem si izziv zamislila takole.
Sredi morja leži otoček, kjer prebiva morska deklica. Da ji ni dolgčas, ji družbo delajo delfini. Vsako jutro gledajo sončni vzhod in vsak večer sončni zahod. Skupaj plavajo, nabirajo morske bisere in opazujejo podmorski svet. Postali so pravi prijatelji.






Voščilnico prijavljam tudi na:
Polkadoodles Crafting Challenge - Week 33 - Anything goes
Scrapping4funChallenges - Challenge 122 - Anything goes

torek, 14. avgust 2018

Barvice

Še pol meseca in šolskih počitnic bo konec. Zdi se mi, da so se komaj začele, pa jih že ne bo več. Zato je tudi voščilnica v znamenju šole. Bolje rečeno v znamenju barvic. Brez teh skoraj ne gre, saj so obvezen del šolskih pripomočkov.
 Naredila sem jo po skici, ki so jo pripravile ustvarjalke Sketch Saturday:Week # 526, uporabila pa sem izključno  šablone Najlepšega para. Prijavljam pa jo tudi v Digi Choosday Crafting Challenge, kjer je tokratni izziv Anything Goes.









petek, 10. avgust 2018

Dva metulja

Priznam, tale vročina me pošteno zdeluje. Prav prileglo bi se malo dežja. Dobra stvar pa je ta, da sem končno dočakala drugi del dopusta.
Zadnje dni je moj kotiček bolj ali manj sameval. Voščilnica, ki jo danes objavljam je nastala za mlado gospodično, ki je prestopila prag polnoletnosti. Na njej sem uporabila Tinine šablone in štampiljko, embosirno srajčko, dodala pa sem samo nekaj perlic. Tudi na kuverto nisem pozabila.
Voščilnico prijavljam v avgustovsko galerijo Najlepšega para.
Želim vam lep vikend 😊




četrtek, 2. avgust 2018

Roža

Končno sem se lotila pospravljanja šablon in štampiljk. Imam jih na vseh koncih in skrajni čas je, da jih spravim v red. Se pa bojim, da jih bom potem še bolj iskala ;) 
Naj vam danes pokažem voščilnico, ki  je bila narejena že pred časom. Na njej sem uporabila potiskan cvetlični papir, prav takšen pa je tudi motiv.