nedelja, 29. marec 2020

Lepe želje

Verjetno mnoge izmed vas veste, da je v začetku marca praznovala svoj rojstni dan mama Najlepšega para Tina. V ta namen sem ji izdelala voščilnico s cvetjem.


 Na bel papir sem odtisnila rožice in jih pobarvala s Promarkerji. Dodala sem nekaj polovičnih perl, po sredini pa zalepila napis Z lepimi željami.



V notranjost sem zapisala lepe želje in voščilnica je bila pripravljena na pot k slavljenki.



Mesec marec se bliža koncu in pred vrati je že muhasti april. Čeprav bodo dnevi vedno daljši in lepši, ne pozabimo....Ostanimo doma 🍀

petek, 27. marec 2020

Božične lučke

Na koledarju je že pomlad, zunaj pa mraz in sneg. Na srečo ga v Ljubljani ni in danes je bilo za odtenek topleje.
V takem vremenu je izdelava novoletno zimskih voščilnic še kako priročna. Moja škatla se pridno polni in verjamem, da jih bo konec leta ravno dovolj ali pa še kakšna več.


 Pri tokratni voščilnici sem združila dva izziva skupaj in sicer...narejena je po skici Sketch Saturday in po temi- božične lučke, ki poteka pri CCT.












Voščilnico prijavljam:


sreda, 25. marec 2020

Ostani doma

Tina nam je pripravila fantastično digi štampiljko. Hitro sem si jo sprintala, pobarvala in izrezala s šablonami Najlepšega para.
Sama se sicer tega ne morem držati 100%, saj poklic, ki ga opravljam zahteva v teh dneh stalno prisotnost. Kljub temu pa se dosledno držim, da grem po končani službi naravnost domov, temeljito umivam roke in skrbim za varnostno razdaljo. 
Zato Tina hvala za to prekrasno digi štampiljko z jasnim sporočilom Ostajam doma!!!


                                                     Imejte se lepo in pazite nase💇

ponedeljek, 23. marec 2020

Vrtnica

Pred odhodom v službo vam pokažem voščilnico, ki je bila narejena že nekaj časa nazaj. Poleg robnih luknjačev sem dodala še polovične perle in čipko.


Motiv vrtnice sem pobarvala s Promarkerji. Uporabila sem šablono Spellbinders in štampiljko Najlepši par.



Naj bo to za danes vse, vam pa samo še zaželim,da ostanete zdravi 💖


Voščilnico prijavljam v :

petek, 20. marec 2020

Deklica s srcem

Med drugimi so dekleta Vesele hiške tudi moj izdelek v tehniki Mixed media izbrale za zmagovalno. Naj povem, da sem bila ne samo vesela temveč tudi počaščena, saj sem se te tehnike lotila prvič.



Za obisk Vesele hiške sem naredila voščilnico v mojih najljubših barvah. Zraven enobarvnih papirjev sem dodala še potiskane. Na voščilnici so prostor našle tudi polovične perle in čipka.




 Poleg luknjača sem uporabila tudi sledeče šablone: Najlepši par, Spellbinders in Marianne Design.



Sedaj pa naj vas prijazno povabim k marčevskemu izzivu Vesele hiške, ki se glasi Cvetoča pomlad.




Voščilnico prijavljam v:

četrtek, 19. marec 2020

Tri barve

Pri Christmas Cards Throwdown poteka drugi marčevski izziv, ki se glasi barve.Izdelati je treba voščilnico v zeleni, naravni in beli barvi.


Uspelo mi je izdelati dve preprosti voščilnici z motivom dveh ptic. Pobarvala sem ju s Promarkerji za konec pa dodala napis Najlepšega para.


Lepo se imejte, pazite nase in svoje bližnje 😘



Voščilnico prijavljam v:

torek, 17. marec 2020

Knjižno kazalo in tag

Čeprav lovim zadnje ure Tininega in Vladkinega izziva Ko me inspirira # 75  mi je kljub temu uspelo izdelati knjižno kazalo in tag.


 Za knjižno kazalo sem uporabila štampiljke Sladko sadje.Najprej sem na papir odtisnila sadje, pri katerem sem si pomagala s maskiranjem. Nato sem ga pobarvala in na koncu izrezala z rezalno šablono Kazalo s cvetjem.


 Za izdelavo taga sem prav tako izbrala šablone in štampiljke Najlepšega para, šablona taga pa je od Cottage Cutz.



Knjižno kazalo in tag prijavljam v.
- Ko me inspirira #75 - Knjižno kazalo ali tag
- Najlepši par - Galerija meseca marca
- ArtMBR - Zima in/ ali Pomlad in / ali ženske,mame,...

ponedeljek, 16. marec 2020

1. skica Craftalnice

Zadnje tedne bolj kot ne preživljam v službi. Po kliniki se srečujemo samo še z maskami ali pa v celotni bojni opremi.Oddelke smo v celoti izpraznili, da bomo imeli prostor za tiste bolnike s Covid-19. Če smo prej tarnali nad velikim številom pacientov po oddelkih in hodniku si teh časov sedaj še kako želimo nazaj. Vse tisto ni nič v primerjavi s situacijo, s katero se srečujemo že dobre tri tedne.



Da pa vsaj malo odklopim možgane sem se lotila voščilnice po skici CRAFT-alnice. Izbrala sem štampiljko, ki sem jo hotela že kar nekajkrat uporabiti, pa sem se zadnji hip premislila. Tokrat pa je le prišla na vrsto. Na voščilnico sem dodala šablone Spellbinders in Le Crea Design. 




 Tudi modre barve nisem že dolgo uporabljala.. Se mi zdi, da jo največkrat uporabim za zimske voščilnice. Tokrat pa prav lepo pride do izraza skupaj s potiskanimi papirji.



 Za konec pa vam polagam na srce....pazite nase in na svoje bližnje, upoštevajte navodila in ukrepe, predvsem pa bodite doma. Imejte v mislih, da nekateri izmed vas ne moremo biti. Skupaj smo močnejši in s skupnimi močmi nam bo uspelo!!!


Voščilnico prijavljam v:

sreda, 11. marec 2020

Božični škorenjček

Simpatično skico so nam pripravile dekleta pri CCT. Sama sem se je lotila takole.
Izbrala sem potiskan papir z belo osnovo in rdečim sredinskim delom. Uporabila sem šablono Cottage Cutz in Najlepši par. Isti papir sem dodala tudi v notranjost voščilnice.







Želim vam lep, predvsem pa zdrav današnji dan 😀





Voščilnico lepim v:
- Najlepši par - Galerija meseca marca

nedelja, 8. marec 2020

Za 50 let

Danes vam pokažem voščilnico, ki je nastala za meni zelo drago sodelavko in prijateljico. Skupaj sva preživele veliko lepih stvari, pa tudi malo manj lepih. Je nasmejana, pozitivna in z njo je kljub obilici dela vedno lepo delati.


 Namesto klasične oblike sem se poslužila easel oblike. Sicer sem izbrala bolj pastelne barve, ker pa je slavljenka vesele narave sem zraven dodala rdečo barvo, da izgleda voščilnica bolj živahna.



Voščilnico krasi kar nekaj polovičnih perl. In ker se spodobi, da je darilo dano iz rok tako kot se gre, sem naredila še škatlo.



Voščilnico prijavljam v:
- CRAFT- alnico - Iz bloga na blog
- Najlepši par - Galerija meseca marca
- ARTMBR - Zima in / ali Pomlad in/ ali ženske, mame,...
- Vesela hiška - Izziv 4. Cvetoča pomlad
- The Sketchy Challenges #161 Anything goes

petek, 6. marec 2020

Mali medo

V teh dneh moj kotiček bolj kot ne sameva saj večino časa preživim v službi. Vseeno sem našla čas in naredila otroško voščilnico z ljubkim medvedkom Najlepšega para. Naredila sem jo po skici Tuesday Morning Sketches. Izbrala sem papirje Mavelu, ki se odlično podajo k tovrstnim voščilnicam.



Naj bo to za danes vse. Lepo se imejte in pazite na svoje zdravje 😘



Voščilnico prijavljam v:


ponedeljek, 2. marec 2020

Folija

Še sreča, da tokratni izziv poteka dva tedna, saj mi drugače sploh ne bi uspelo narediti voščilnice. Rabila sem kar nekaj časa, da sem prišla do ideje, kako se voščilnice sploh lotiti.Vesela sem, da je Netta izbrala takšen izziv, saj sem zopet imela priložnost pobrskati med zalogo in zvleči na plan skoraj pozabljene stvari.


Za izdelavo voščilnice sem uporabila samolepilno folijo, ki jo imam...v bistvu sploh ne vem koliko časa. Vem samo, da zeloooo dolgooo 😀. Uporabila sem jo za novoletne obeske, napis in pa vmesni del med osnovo in zgornjim listom.





Voščilnico lepim v: